Jeg er døbt Laraiba også herfra mit blog navn kommer fra. Rigtig mange ved ikke, at jeg er døbt Laraiba og Lari blot er mit kalde navn.

Jeg kan faktisk ikke huske, at jeg nogensinde er blevet kaldt ved mit fulde navn siden jeg kom til Danmark.
Min far kaldte mig “ Lari” – med en accent, som kun han kunne lave. <3
Og det er siden hen hængt ved.. Og tak for det.. Forestil Jer lige, at skulle stave til mit navn heeele tiden.. – hvad jeg ikke har heddet gennem tiden. Men som man siger.. Kært barn har mange navne.. 😉
Jeg kom til Danmark i 1997 med min far, men han blev desværre syg kort tid efter og døde ca. et år. Min far var gift med min bonusmor og sammen fik de min lillesøster.

Efter min fars død flyttede jeg til Klint ved Nykøbing SJ, hvor jeg boede sammen med min bonusmors´ far og hans kone.. Dem vil jeg omtale ” mormor og morfar ” i bloggen. Det  var så vidt jeg ved min fars ønske, at de skulle få forældremyndigheden over mig, så jeg ikke blev sendt tilbage til Ghana. – og tak fordi I sagde ja ♥

Far 2

Siden min fars død ( ham på billede) har jeg kæmpet med, at finde mig selv.. Mine egne rødder, hvem er Laraiba? Det er endnu ikke lykkedes synes jeg.. Jeg lever med min identitetskrise.. Det er åbenbart et livsproces… Igennem denne lange og hårde proces er jeg blevet mødt med op og nedture, som kun ganske få kan forestille sig. Jeg har været i plejefamilie, boet på opholdsted m.m – ja listen er laaang. Min bagage er godt fyldt og jeg vil med denne blog løbende dele den med Jer.

Men først må vi starte med begyndelsen. De første skridt i ” hvem er Laraiba processen ” er taget med denne rejse tilbage til mine rødder, hvor min mor og fars familie er boende.. Helt præcist i Koforidua.

Jeg er så heldig, at være storesøster til 4 piger – hvor af den ene bor i Danmark. Og de tre andre i Ghana med vores fælles mor.

Som 19 årig blev jeg mor til verdens dejligste pige som i dag er 10 år. Hun er og har været min helt egen motivationskilde – og vil vove og påstå hun er grunden til, at jeg er hvor jeg er i dag og blevet den mor jeg er i dag. Siden hen er hun blevet storesøster til to på 2 og 13 mdr.

Jeg er uddannet kontorassistent i 2013 og har igennem tiden arbejdet med administration, service og økonomi. Jeg har store iværksætter drømme med mit hjem land Ghana, så det sigter jeg også hen imod.

Jeg håber du vil kunne lide at læse med.

 

cropped-logo_brun_bred.jpg

10 Comments on Om mig

 1. Kære Lara(bia),
  Hvor bliver det spændende at følge din blog. Det er et kæmpe stort skridt du tager, det fortjener STOR respekt. Min respekt har du allerede fortjent qua dine mange andre, spændende aktiviteter. Men det tror jeg vi kommer til at læse mere om her.
  Tak fordi du er til som den kæmpe inspirationskilde du er for mange, ikke mindst for undertegnede.
  “Way to go, girl!”

  • Kære Morten.

   Tak for din mange pæne ord.. De varmer helt utroligt meget 🙂

   Jeg lover I kommer med på et vildt og spændene eventyr fyldt med aktiviteter.

   Og velkommen til 🙂

  • Søde Ina.

   Hvor er jeg glad for du kiggede forbi 🙂 Og tusinde tak <3

   Ønsker også dig ALT det bedste <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *