Mors dag er ikke noget jeg som sådan fejre.. Føler jeg for det, så køber jeg en blomst eller noget helt andet.. Et år kan jeg huske jeg gik i Silvan og købte en gril til mig selv i mors dags gave… Eller det sagde jeg ihvertfald. Sandheden er jeg alligvel ville have en gril og mors dag var en oplagt undskyldning for endelig, at købe en! 😉

Men i dag var en helt speciel en af slagsen.. Den blev nemlig brugt på mor datter bonding, som bestod af et ” Lær og lav dine egne flødeboller” kursus. ♥ – ja, altså.. Det er nok mere et tilfælde, at det lige lå på mors dag, men sikke en dejlig mors dags bonding arrangement.. 🙂

Det er jo ikke ligefrem en hemmelighed, at tingene ikke er som en dans på roser i vores lille hjem. Og uanset hvor meget jeg tænker på Emilia i alt det her virvar, så bliver hun på en måde påvirket af mit humør kan være så skiftende.. Desværre.. Hårdt, at skrive og indrømme.. Men det er nu engang sandheden.. Så derfor har jeg nydt denne dag ekstra meget med min skønne prinsesse ♥ Mt hovedet var ikke fuld af tanker og jeg formået og være til ” stede” fysisk og mentalt.. Ja, det var bare en SKØN oplevelse. 😀

Emilia finder som sædvanligt hurtigt en pige, at fjolle med og inden vi mødre havde set os om havde tøserne fået arrangeret en legeaftale.. SÅ typisk Emilia.. Det passede egenlig ikke hendes egne planer om, at tage på Fisketorvet og gå i H&M og derefter spise frokost. Men så kunne vi jo bare tage pigen med eller spørge hendes mor om de ville med os… Ja, okay.. Why not.. Det endte med vi fandt en cafe i nærheden og spise en virkelig hyggelig frokost og tøserne fik fjollet endnu mere..  En legeaftale er vist på sin plads.. 😀 Jeg fik selv en god snak med pigens mor og fik selv noget med mig hjem. Glæder mig til en kommende legeaftale for både børnene og mødrene 😉 – og tak for tilbuddet om, at lægge ud… Ja, opdagede jo SELVFØLGELIG, at jeg havde glemt mit dankort derhjemme!! Gudskelov kunne de kontanter jeg havde på mig række… Hader, at skulle stå der.. jaaa, undskyld, men har glemt mit dankort jeg kan vel ikke låne.. arhh.. kender I det? Synes det er yderst pinligt..!

Planen var jo egenlig en tur på Fisketorvet, da Emilia altså ville i H&M og kigge… ” Men man behøver jo ikke købe noget” – sagde hun da jeg fortalte jeg faktisk have glemt min pung derhjemme… – mellem os… så håbede jeg sgu hun bare sagde lad os tag hjem.. Vi kom ikke på Fisketorvet, men var forbi Spinderiet hvor hun vidste, der lå en H&M… Hvad hun ikke vidste var JEG vidste de havde lukket, så vi kom – vi så – og vi gik! 😀

I skal ikke snydes for billeder fra den bedste mors dag ♥

Flødeboller 1Flødeboller 2

Flødeboller 3

Tak fordi du læste med.

logo_brun_bred

2 Comments on Min mors dag og flødebolleræs…

  • Hej Sandra.

   Det var en rigtig hyggelig dag 🙂

   Nu tør jeg godt, at kaste mig ud i omgang flødebolle bagning 😉

   BH
   Laraiba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *