Jeg er lige kommet hjem fra en tur i byen og  sidder med en sjov oplevelse, som fik mig til at tænke på dengang jeg var barn og skulle i Bilka med mormor og morfar. Det var nemlig stort, når vi skulle i Bilka!! – ja det var nærmest, som at skulle i Tivoli eller noget i den stil.. 😛 Min morfar var af typen, der ALTID skulle smage på smagsprøver og i Bilka var der næsten ALTID smagsprøver af den ene art.. Nogen gange kunne vi gå fra den ene stand til den anden.. Og nå vi endelig var færdige i Bilka følte vi os LIDT mætte… haha.. Gratis mad smager bare bedst… Og lige denne sjove ting vi har sammmen har åbenbart hængt ved mig og Emilia er selv helt oppe og køre, når hun ser en stand med smagsprøver.. haha..

Efter et kig i samtlige butikker i Spinderiet og en påmindelse om, at vi skal huske og spille Lotto inden fredag… Gik jeg i Kvickly da vi i morgen skal fejre Kristi himmelfartsdag i skoven med bål, gril og hygge. Det er en fast tradition på min mormor og morfars side af familien. Desværre har vi missede et par gange de sidste år.. Men i år er vi SÅ klar! Så jeg skulle lige handle ind til 5 mennesker i morgen, da jeg ikke var sikker på nogen butikker har åben… Men mon ikke… De har sgu altid åben jo…

Jeg når lige ind i Kvickly og tager en kurv, da duften kommer snigende til min næse… Jeg kommer i tanke om, at jeg ikke har spist morgenmad… Og min mave rumler. Duften bliver kun stærkere og stærkere jo længere jeg kommer ind i butikken… Jeg prøver at gætte, hvad det er jeg kan dufte… Det er helt sikkert noget, der bliver stegt, men hvad er det??? Jeg prøver på min allermest cool måde og virke helt ubemærket af denne skønne duft, som nu har overtaget hele min indre næse… Men det er, som om mine ben (og mave) pludselig får sin egen dagsorden og MÅ bare finde frem til synderen af duften.. Vi glemmer lige et øjeblik hvad jeg kom i Kvickly for… 🙂 ( GODT jeg lige havde puttet en pakke oksekød ned i kurven, så det lignede jeg faktisk var ude og handle og ikke bare gik direkte efter duften…) Ja, ja jeg ved godt det var præcis, det jeg gjorde… haha.. 😀

Men ikke mange skridt længere fremme…. DER lige DER foran mig!!! Nøøj, der dufter godt… Karolines Køkken læser jeg. Det kan KUN betyde noget lækkert… 3-4 skridt og så stod jeg der altså… Snakken gik hurtigt – mit hemmelige våben og jeg fik hele FIRE smagsprøver ( han var ret nærig med stykkerne, hvis I spørg mig) 😛

Stegt oksekød med en ny bearnaise og barbecuesovs… Jeg måtte spørge..

” Er det kødet du sælger eller sovsen”  – ” det er sovsen, men den glider nu bedst med et godt stykke kød…..” Har kune EN ting, at sige her…

Dirty Mind

Og de smagte faktisk ret godt og jeg købte en af hver til skovturen i morgen… Ja… altså… nu STOD jeg faktisk og lige havde købt bøffer till grillen i morgen OG sovsene var egnet til, at nydes KOLDT! Det er jo helt perfekt, når man nu ER på skovtur og VIL have sovs til sine bøffer! 😛 – for ellers havde jeg pænt sagt tak for mad og gået i gen.. 😉

sovs
Kan anbefales og ISÆR som kold sovs.. :-)

Bedst som jeg troede det var dét… Kunne jeg lige til højre skimte endnu en bod med mad…. Ej, men altså… I’m in heaven!!! Hurtigt ( men på den der cool ” jeg er helt tilfældigt på vej den vej” måde) når jeg frem og ser det er OST, der bliver smagt på og solgt… MUMS jeg er vild med ost.. Og i dag bød hun på Prima Donna og to nye varianter… De smagte da meget godt, men intet slår den rigtige Prima Donna! 😉 Som jeg pudsigt nok købte i går….

Ost

Til slut vil jeg bare sige TAK for frokost Kvickly og en dejlig påmindelse om gamle dage med mormor og morfar i Bilka! Det er super ærgerlig man ikke finder flere af disse madvogne. Der er bare noget hyggeligt ved dem 😀

Nu vil jeg gøre mig klar til forældresamtale på skolen… UDEN barn! Jeg er møg spændt! 😀

Tak fordi du læste med.

cropped-logo_brun_bred.jpg

4 Comments on Smagsprøver i Kvickly og minder fra gamle dage… Åhhh, yes!

  1. Ih hvor var det en go indkøbstur du der var på hva ‘? Morfar er helt misundelig 😁Lyder til at I alle dukker op i morgen, glæder os til at se Jer 😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *