Det går stærkt nu! Alt for stærkt.. Jeg tæller nu uger til min rejse, men det er vist stadig ikke helt gået op for mig. Heldigvis har min mor det vist på samme måde, så det skal nok gå godt. Billede af min mor stående i lufthavnen, med en onkel eller to og et skilt med mit navn, præcis i dette øjeblik om en måned, giver mig et sus i maven og en blanding af lykke. Flyet skulle meget gerne lande i Accra 20:05. Og på trods af det endnu ikke er helt på plads om, hvorvidt jeg rent faktisk kan rejse til Ghana pga. min sygemelding, er jeg dog noget optimistisk, da jeg endelig har fundet en god og (vigtigst) lyttende læge. Det skal nok løse sig. Jeg tror på det.

Så jeg holdte mig til min aftale i går kl. 10, hvor jeg skulle vaccineres. Og i dag er der præcis en måned til afgang! Jeg fatter det stadig ikke! Ligesom jeg ikke fatter hvorfor det er så skide dyrt, at blive vaccineret!!! Nå, men jeg smilede og betalte… Hun var jo meget sød, hende der stak mig. Selvom jeg altid leger cool, så hader jeg faktisk at blive stukket. Svedige hænder og hjerte banken… Så jeg købte mig selv blomster på vej hjem.- havde jeg været barn fik jeg nok lov til, at vælge et af de mange legetøj hun havde i glasskålen. – men det er jeg jo ikke. I dag er jeg vildt øm i begge skuldre. Men tanken om hvorfor det gør ondt, gør det mere tåleligt.
Næste køb er rejseforsikringen og hotel for de første 3-4 dage. Pyha, It’s not a cheap trip! Men forhåbentlig det hele værd! 🙂

vaccine

Jeg fik også shoppet til min mor og søskende i går.
Hvad giver man til den mor man ikke kender? Hvordan finder jeg den perfekte gave til hende? Hvad er hendes smag og stil? Skal det være et smykke eller parfume? Noget typisk dansk eller bare penge? – Åhhh, det er ikke nemt, kan I vel nok læse!
En ting vidste jeg dog hun ønskede sig, nemlig noget bade halløj.. Shampoo, showergel mm. Og DET skal hun da have! 🙂 Men jeg ville også gerne købe noget andet personligt. Bare en lille ting. For min plan er, at købe det hun mangler i sit hjem, som min gave fra mig 🙂 – i sidste ende er det nok det der holder længst. Og tanken om hun kan gå rundt og se på tingene og vide det er fra mig – hendes datter.

For hende er prisen ikke vigtig. Men selve gaven. Jeg havde fået et hint om smykker og 50% på ALT i Glitter på Hovedbanen. Så der tog jeg hen efter min vaccination, i håb om at finde fine lækre smykker til hende, og så til en nogenlunde god pris. Ja, jeg var i hvert fald ikke i tvivl om de 50% pris! Gule skilte over alt – kønt var det sgu ikke! Men sikke et blikfang!
Straks gik jeg i krig… Frem og tilbage gik jeg – tog smykker ned og tilbage igen. Er hun mon til guld eller sølv? Eller måske bronze? Kan hun mon lide lange eller korte smykker? Bling bling eller neutral? Ohh, my! Det er jo virkelig ikke nemt!

Men så spottede jeg dem! Lige der længere fremme mellem nogle stativer… Ure!!! Ja, det skal hun have og havde også fået et hint om, at det ville nok falde i god jord! Så helt perfekt! Mavefornemmelsen var god, så jeg bad til de havde et godt udvalg. Nå!!… Ikke det store udvalg, men jeg fandt URET! Det var helt perfekt i en bronze belagt farve. Feminint og flot. Alt var jo på tilbud så jeg tillod og komme lidt ekstra i gaveposen. Jeg fandt et par håndtasker til både min mor og søskende. De fik også et par smykker eller tre hver! 🙂 Der var jo 50% rabat!
En HEL time og en posefuld senere (og kun 500 kr fattigere!) gik jeg dansende og mega tilfreds med mig selv derfra. NU kan dagen bare – altså når jeg lige har fået mit livs vigtigste dokument fra lægen. Jeg er sikker på glæden ingen ende vil tage hos familien.
Den eneste, som mangler er min yngste søster. Hun er svær 9-10 års alderen. Hmm, jeg tænker videre…

Gode bud modtages gerne med kyshånd 🙂

Her er lidt af de mange smykker og tasker jeg fik med hjem. Mon ikke bare ét smykke falder i nogens smag? Retur til Danmark kommer de i hvert fald IKKE! 😉

Gave

 

Tak fordi du læste med.

logo_brun_bred

4 Comments on Second step to Ghana samt gaven til mor og så av, av!

    • Ja, jeg håber de bliver glade det for det 🙂

      Loom-bands er ikke så tosset. En sjov ting herfra.

      Tak for tip.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *