Jeg er stadig helt oppe og køre… SÅ mange vigtige og gode ting er sket i dag, men det må I altså vente lidt på… Først vil jeg gerne dele min begejstring over, at jeg hele eftermiddagen og i skrivende stund skiftevis har skrevet og snakket i telefon med min ældste søster i Ghana.   Hun er ikke selv på facebook, men hun havde en skoleveninde, som var og efter maaaange forsøg på, at stave vores navne korrekt frem og tilbage måtte vi opgive og veninden i Ghana sendte mig en sms med hendes fulde navn.. Ohhh, my… Slet slet ikke i nærheden af hvad, der kom ind i mine øre… Enten skal jeg have renset ørene eller også snakker de ikke tydeligt nok!

Men det lykkedes til sidst, at finde hende og blive venner – yihaaaaa! Min søster og jeg har så siden skrevet sammen over messenger om alt mellem himmel og jord. Hun er en rigtig teenager, der hænger ud med sine veninder og venner mens de sukker og drømmer sig til alle de lækre ting man kan få dernede. Men allerhøjest ønskede hun sig et par guldsko… Godt så! – dem ved jeg heldigvis hvor er og på tilbud! 😉 Min mor skulle eftersigende være hel lykkelig over vi fik kontakt og nu snakker sammen. Min søster fortalte min mor har fundet og købt nyt stof til et sæt tøj jeg skulle have syet til den helt store Eid fest… Skæbnen ville at jeg ankommer i den sidste uge af ramadanen og da jeg kommer fra en muslimsk familie er denne dag en STOR festdag! Jeg forventer, at købe en ko til dagens anledning! Det må falde i min mors smag 😉 Eller hvad hun nu skal bruge på denne dag. Jeg glæder mig til, at feste med min mor og familie i vores matchende tøj. Hooold nu op en fest vi skal have.. Måske kommer jeg hjem og har taget ghanas nationaldans til mig, så jeg ikke laver andet end at danse rundt i min egen bobble af lykke! – ja, det er præcis sådan det må være… 🙂

Da min søster sender det første billede udbryder jeg for mig selv i stuen OOOOO MYYYY GOOOD!!  Hun ligner MIG!!! MIIIG!!! Men vi HAR også samme far og mor…! Jeg kan virkelig ikke fatte det.. Jeg er fyldt op med lykke i skrivende stund! – Ja, jeg har faktisk taget et glas vin.. Dét må fejres!! Har ikke set hende sådan rigtig før disse billeder og omvendt.

Se lige de billeder her af min søster…… Det er sgu lidt crazy!

Søster 1

Søster 3

søster 2

søster 4

Glade hilsner her fra og tak fordi du læste med.

cropped-logo_brun_bred.jpg

 

 

2 Comments on Kom og mød min tvilling – I’m not kidding, OMG!

    • Ej, det må være hende der ligner mig, siden jeg er den ældste 😀 – den ære må jeg dog have.. haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *