Og hun har jo fuldstændig ret… Hvad tænker jeg da også på!

Jeg havde gået og små frygtet lidt… Når der skulle siges farvel, eller nej på gensyn til Emilia. For selvom jeg ved hun får en god ferie sammen med sin far, var det alligevel det sværeste, at skulle sige farvel. Og ja, farvel fordi det føltes lidt sådan, men selvfølgelig er det ikke et farvel. Rigtig mange tanker kører i mit hovedet, men det nytter jo ikke noget… Vi får begge en god ferie, som med garanti slutter inden vi for set os om. Men hold nu op jeg har lidt ondt af mig selv lige nu og vist også grædt det jeg skulle. Jeg savner hende allerede ufatteligt meget. Min kærlighed til hende bliver kun forstærket og giver mig mod til, at kæmpe videre og gå efter mine drømme så hun selv lære, at følge hendes egne uden påvirkninger fra andre. Hun vil altid have min støtte. 

Det er så uvirkeligt, at det allerede er nu… Jeg ved ikke helt hvad jeg skal tænke eller føle. Denne tur er ikke kun, at jeg skal hjem og møde min mor efter alle de år. Men det er også det første skridt, som selvstændigt importfirma. Som I nok har læst.. eller nogen af jer måske har jeg kastet mig ud, som iværksætter med salg af børne og voksen tøj samt accessories. Tøjet og accessories er af eget design og syet/lavet med/af stof importeret fra Ghana. Det er noget af et projekt jeg har sat i værk, men hvor der er vilje er der vej. Min drøm er, at skabe arbejdspladser i den landsby min mor bor i. Min mor er ikke en af de rigeste… faktisk tværtimod. Jeg har ikke økonomi til, at sende penge derned så jeg lagde hovedet i blød og fik den geniale ide, at lade mine mor og søskende sy mit tøj i Ghana og på den måde hjælpe hende og andre kvinder med en indtægt. Jeg håber inderligt min drøm kan og vil gå i opfyldelse. Jeg tror på min ide samt forretningskoncept og det er jeg heldigvis ikke ene om, at synes. Min ide har været drøftet med advokater og revisorer og det kan virkelig blive til noget godt.

Jeg er ualmindelig glad for jeg endelige turde følge min drøm. En drøm jeg har haft i mange år, men ikke har kunne opnå, da jeg kun ville have mine vare fra Ghana. Så jeg greb chancen nu, hvor jeg skulle afsted. Og fra 1 juli, hvor jeg kunne starte mit projekt. Så JA jeg har haft meeega travlt med registrering af min virksomhed samt finde et firma, der ville shippe mine vare.. Og så liiige finde en bank, som vil have mig som kunde… Alt sammen skulle plads inden min rejse på søndag… Og tænk engang… Det lykkedes altsammen! Jeg kan IKKE få armene ned!

Det er SÅ stort, at det ikke længere er ved snakken, men at det virkelig sker! Nu skal jeg bare købe ind til, at fylde den webshop som er under opbygning. Jeg glæder mig så meget til, at dele med jer. Jeg er SÅ klar til denne rejse, som på alle måder vil ændre mit liv for evigt. Rigtig god aften og weekend.

Tak fordi du læser med.

logo_brun_bred

1 Comment on Nej mor… Ikke et farvel, men på gensyn! <3

  1. Super fed idé Laraiba/Lari/Smukke 🙂

    Jeg håber inderligt at det bliver en succes og kommer til at skabe jobs, udover dit eget job. Du skal have alt muligt held og lykke herfra.

    Knus Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *