Det er nu en uge siden jeg kom hjem fra Ghana og er fortsat ikke landet heeelt endnu… Jeg føler stadig en tom og ensom følelse omend jeg har været omringet af dejlige veninder og venner siden jeg kom hjem.
Jeg ved stadig ikke hvordan eller hvad jeg skal tænke og føle… Det var en kæmpe oplevelse og lærerigt på samme tid… Jeg får bearbejdet meget, når jer skriver om min tur, men hold da op jeg er fyldt med blandet følelser…
Især en dag som idag, hvor jeg skal til navngivningsfest og hovedet menuen stor på helstegtpattegris, som jeg jo i den grad synes er lækkert og faktisk ser frem til! Kan ikke huske hvornår jeg sidst har smasket i det…
Men så kan jeg heller ikke lade være med, at føle en smule skam over min begejstring for denne helstegtpattegris… Jeg er lige kommet hjem fra en livs rejse, hvor det virkelig gik op for mig hvor muslimske min familie egenlig er og gris ikke ligefrem står højst på menuen – faktisk finder du det slet slet ikke! Medmindre du ved hvor det kan købes!
Der er ingen tvivl om, at mine familie helst så jeg blev muslim igen og levede efter det… Og fik mig en muslimsk mand! Men jeg ved ikke hvad JEG vil… Endnu… Og stakkels den muslimske mand, som skulle leve med mig… Haha.
Lige nu vil jeg bare gerne glæde mig til, at smovse i en helstegtpattegris uden den dårlige samvittighed og få tankerne væk fra forretningen og rejsen… Have det sjovt og møde nye mennesker. Gense en skøn kollega og ellers bare gøre mit til en perfekt fest!
Men jeg føler mig, som en kujon overfor min familie i Ghana, som jeg jo ikke engang kender helt endnu! Jeg føler mig splittet mellem to kulturer…

Og jeg vil allerhelst bare være MIG! Suk! – og ellers lige stoppe med alle de tanker…

Jeg hader den følelse af jeg skal være perfekt for alle for, at accepteret…
Men perfekt er nok det sidste jeg bliver… Det er helt umuligt og egenlig heller ikke interesseret i at være det.

Jeg håber de kan tilgive mig for, at nyde min helstegtpattegris! For nyde maden og festen er et must idag! Jeg glæder mig til, at blive luftet i et af mine nye afrikanske tøj 🙂

Ønsker jer en fantastisk skøn lørdag.
Tak fordi du læser med

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *