Jeg elsker når mit barn begejstret på vej ind til byen deler sin oplevelse fra skolen i dag mens hun siger “see og jeg har fået vildt meget farve i håret mor… Der var meget mere før… En hele bunke… Og det er din yndlingsfarve…” Jo, begejstringen vil ingen ende tage… I dag har der nemlig været colour run på skolen… 

Og mig der havde glemt det i et meget kort øjeblik, og sendt hende i skole i spritnye kondisko!!! Men så er det en luksus, at skolen ligger 5 min. fra hjemmet og jeg i 12 frikvarteret kunne gå op med andre sko til hende.

Jeg elsker det ekstra meget, fordi det er så dejligt nemt, at få ud af håret og mit barn jo ELSKER især den del, hvor hun skal have redt håret! Farven ligger som et lilla skær på toppen og løfter man lige let i håret har det samlet sig så fint længere inde i håret.. Det kunne faktisk ikke være bedre!  Det betyder vi rigtig kommer til bunds, når håret skal vaskes.

image

Heldigvis gik resten af kroppen mere eller mindre fri! – Super! Det er jo heller ikke de nemmeste steder, at få vasket rent… Hvis det så bare ikke lød, som grov mishandling af mit barn og en frygt for en nabo NU har ringe efter de socialemyndigheder fordi man ikke kunne holde skrigeriet ud… Ja, så var det faktisk ganske hyggeligt…

Jeg smiler ligeså begejstring med en vis ironi tilbage og spørg mere ind til hendes dag og afslutter med, at påminde hende om aftenens bad.

Men hun havde haft en super dag! Og det er jo det vigtigste…. Inde i byen skulle vi købe en fødselsdagsgave til fætter, som vi skal fejre imorgen. Og da vi kørte forbi isbutikken sukkede Emilia højt ” hvem der bare kunne spise en is i den varme” og jo… mor forstod skam godt sådan én hentydning… Så på vej hjem igen…

image

Det ER jo fredag!!! 😀

God weekend 🙂

 

cropped-logo_brun_bred.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *