Det lugter langt væk af overskud… Men det er det nu langt fra! For ærligt vil jeg allerhelst slippe for selv, at smøre de madpakker! Jo, da jeg har dage hvor jeg synes det er møg hyggeligt! Det er mest de dage, hvor hun selv er med til, at lave madderne eller, når jeg en sjælden gang har fundet mig selv i det kreative hjørne og bagt til madpakken…

Jeg gør det af nødvendighed! Og for at sikre mit barn rent faktisk får mad i løbet af skoledagen. Hun har helt vildt travlt og mangler i den grad ro, tid og tålmodighed til, at få spist hendes madpakke op. Hun er en laaangsom spiser og inden hun for set sig om er spisepausen ovre og så er hun 1,2,3 ud af klassen og halvvejs i luften på gyngen! – jeg kan liige se det for mig! Suk!

Jeg kan desværre huske det fra mig selv og oveni jeg i forevejen ikke synes min egen madpakke var noget, at råbe hurra for røg den ofte bare i skraldespanden og så var jeg videre i lege programmet. Det har siden hen udviklet sig til en rigtig dum spisevane, som jeg stadig døjer med! Jeg havde vænnet min mave til ikke, at føle sult og kan/kunne gå i flere timer uden mad… Det ønsker jeg inderligt og for alt i verden ikke sker for min Emilia… Hun er i forvejen spinkel bygget og kunne godt bruge et par kg. mere på sidebenene, så her må jeg også være påpasselig… Omend hun vil kunne spise alt og det vil ikke ændre på hendes kropsbygning. Min yngste søster på 8 og Emilia har nøjagtig samme kropsbygning og lige spinkle… Jeg selv var ligeså spinkel bygget, som barn så det må ligge i familien, at være spinkel som barn.

Det hjælper egenlig heller ikke, at hendes far har indberettet mig til kommunen, hvor han fortæller, at hun blandt andet ikke fik mad og næring nok… Altså velvidende han vidste hvordan hun spiser og det handler om hun bare ER spinkel bygget! Og selvom jeg VED, der ikke er hold i hans løgne, så har det nu engang sat sine spor i mig!

Og udover man fungerer og lærer bedst på en fuld mave, så har jeg også en personlig grund til jeg går op i hun får en spændende og appetitvækkende madpakke, som forhåbentlig kan få hende til, at spise op. Her er mit bud på en spændene og appetitvækkende madpakke:

image

image

Ja…. Altså… Så lidt skal der åbenbart til for, at lave en spændene madpakke! Det kræver jo ikke det store andet end man bevarer sin inspirationskilde! Og for mit eget vedkommende, som er meget visuel så skal jeg helst se tingene og blive inspireret udfra det. Måske du også har det på samme måde?

Tak fordi du læser med og ha’ en skøn dag.

cropped-logo_brun_bred.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *