Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/laraiba.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/laraiba.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
En sommer-gude-drik med ingefær... - Laraiba

En sommer-gude-drik med ingefær…

Min mormor og morfar var lige forbi i eftermiddags… Og i denne varme er alt koldt lækkert! Og endnu mere når det er friskt! Jeg elsker ingefær og citrus drikke, så denne friske lemonade er som, at få et stykke chokolade efter flere dages pause, når man spiser det dagligt…. Min veninde sendte mig på sporet af denne friske lemonade drik, som hun havde fået dog med en snert af alkohol i. Det var der ikke i min idag, men det skal helt sikkert prøves en børnefri weekend, som heldigvis er lige rundt om hjørnet..!

Når noget er så lækkert er jeg jo typen, der skal deler og fortælle viderer… Så derfor vil jeg gerne dele min gude-sommer-drik opdagelse med jer. Den er nem og SÅ simpel.

Du skal bruge:
Ingefær ( efter smag)
Citroner – 3-4 styk.
Sukker – 1 dl. ca.
1 dl. Vand
En kande med koldt vand
Isterninger.

image

Skrald det brune af ingefæren og skrald små stykker af med en kartoffelskræller eller skære det selv i små skiver.

Hæld sukkeret i en gryde og put ingefæren deri sammen med vandet. Lad det smelte sammen uden det koger. Imellem tiden presser du citronerne, som skal blandes sammen med massen i den varme gryde. Lad det dog lige køle lidt af inden.

Efter 10 min. blander du citronsaften med ingefæren og tager din kande med vand. Hæld massen i vandet og rør rundt i det. Smag til med citron, sukker eller ingefær.

Og Wupti… Så har du en sommer-gude-drik..! Når du først har drukket en… Ja, behøver jeg skrive mere?

Og ellers velbekomme herfra 🙂 Min mormor og morfar synes vist også den var lækker 🙂

image

 

Tak fordi du læser med.
Del gerne hvis du kender andre ingefær glade mennesker 🙂

cropped-logo_brun_bred.jpg

2 Comments on En sommer-gude-drik med ingefær…

 1. Trine
  august 18, 2015 at 6:11 pm (4 år ago)

  Prøv med danskvand i stedet for alm. vand til at blande op med – tror det kunne være et hit!

  Svar
  • LARAIBA
   august 18, 2015 at 6:24 pm (4 år ago)

   Tak for tippet… Dét vil jeg prøve.. 🙂 Er det endnu bedre må jeg hellere opdatere den..

   Bh
   Laraiba

   Svar

Leave a Reply