Nu er det ingen hemmelighed jeg ofte sover med mit barn. Det er der mange delte meninger om, men vi elsker det her hjemme….

Lige indtil i går nat, da jeg vågner ved hun ligger og sparker mig i siden!!! Og der var engang hun havde så små nuttede fødder, som føltes som to varme kugler på min krop. Det var så sødt med de små fødder i hovedet… Men nu er hun altså 6 år!!! Vi sover stadig sammen – ikke hver dag, men et par gange om ugen i hvert fald! Jeg elsker det og især Emilia synes det er konge!

Men nu overvejer jeg kraftigt, at det er SLUT!!! Hendes spark i nat har kostet mig et trykket ribben og sendt mig direkte i smertehelvede!! Jeg fatter IKKE hvordan et trykket ribben kan gøre SÅ ondt!!! Jeg lå og græd, som et lille barn i foster stilling i går aftes, da smerten tog til… Skal? Skal ikke ringe til vagtlægen? Ingen smertestillende hjemme, da jeg ikke er typen der bare tager piller!

Efter en lorte nat, hvor jeg skiftevis har rendt på toilettet, da jeg jo også har blærebetændelse og drikker 1-2 liter tranebær juice om dagen + vand!!! Oh, my et helvede at skulle på toilettet!!! Jeg græd i smerte og kunne fortsætte i dag…..! Et trykket ribben gør man åbenbart ikke så meget ved!!! Jeg kan dope mig i smertestillende og ellers leve med det indtil det går over…. Great!! Super….! Jeg måtte selvfølge gerne komme på skadestuen, hvis vejrtrækningen blev værre end nu… Jeg kan ikke trække vejret heelt ned i maven uden det gør skide ondt! Grine, hoste og dans er no go den næste måned!!!! Jeps, så lang tid kan det tage…!

Jeg er IKKE meget for, at tage piller… Og derfor har jeg endnu ikke taget noget for mine smerte…. Jeg kommer ikke udenom om det kan jeg se nu… ØV!

Og hvad har jeg så lære af det???

1: At de søde små lækre baby fødder mit barn engang havde, der ingen skade kunne gøre andet end en fod i munden eller øjet… Ganske harmløst og nogen gange sødt, ikke er små og søde mere…

2: De søde små fødder tilhøre nu en pige på 6 år, som altså sparker igennem nu!

3: Overveje om det er NU vi klipper navlestrengen for good! Min seng!!!

4: Er jeg klar til det? Ehm…

Hvis nogen har et godt bud på smertestillende uden kemi, så send mig gerne et hint! Tak

Håber I får en skøn dag og solen må skinne på jer. Jeg bevarer humøret trods smertehelvede og håber på en kold øl i solen i eftermiddag.

Tak fordi du læser med 🙂

cropped-logo_brun_bred.jpg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *