Ja, man skulle tro jeg havde opgivet blogger livet, men sandheden er jeg forsøger, at få hverdagen som studerende til, at gå op i en højere enhed efter 14 dages sygdom. Pyha for en omgang! Flere har spurgt mig hvordan pokker man får nyrebækkenbetændelse, da det åbenbart ikke er noget man høre så ofte… For mit vedkomme kommer det fra en blærebetændelse, som har sat sig i mine nyre… At det bryder ud sammentidigt med et trykket ribben var helt smertefuldt tilfældigt! Den ene smerte overtog den anden… Gudskelov gik det hurtigt med, at finde årsagen og hvor hurtig i behandling! Men hold da op hvor var jeg dårlig!

Glæden var derfor stor, da jeg endelig i mandags var klar til, at komme tilbage på skolebænken. Jeg nåede kun en uge i skole inden jeg blev syg, så følte jeg havde gået glip af meget… Jeg går i skole fra 8-11:25 og nogen dage fra 8:30. Ja, det skal jeg bestemt ikke klage over. For når jeg ikke går i skole forsøger jeg, at realisere min drøm som selvstændig. Sidste nævnte er nok den del, der tager mest af min tid. Vidste godt det vil kræve meget arbejde, men ikke SÅ meget! Jeg er så overrasket over hvor meget praktisk arbejder, der ligger bag opstart af en virksomhed – specielt min type virksomhed. Jeg kan ikke gå på kompromis og jeg er en værre perfektionist… For ikke, at tale om SKAT, Moms, toldregler og digital postkasse, som jeg føler jeg skal være ekspert i, så jeg ikke pludselig står og har misset noget! – Men det var også denne uge jeg med stor overraskelse endelig langt om længe fik min medarbejdersignatur til virksomheden, så jeg også kunne modtage post fra offentlige insatser. Juhuuuu, dét var stort og endnu et skridt den rette vej.  – Men så var det også, at det gik op for mig jeg højst sandsynligt skal skifte virksomhedsform…. ARGH… Og sådan går det op og ned…. Det spændene…. Meget spændende….

Jo, altså… Jeg forstår GODT de mennesker, der har opgivet under opstart af en virksomhed… Især den økonomiske del tror jeg for mange er ” jeg opgiver” grunden! Der er ikke meget økonomisk støtte, at hente nogen steder. Men hvor der er vilje er der vej. Jeg har været enorm heldig og indtil videre kunne holde mig fra bank lån. Men har så heller ikke shoppet læææænge og kan love for en hver øre bliver vendt godt og mad spild er snart ikke eksisterende i mit hjem. Og snart kan jeg sy vores eget tøj og kan spare der også 😉

Denne uge var også ugen, hvor jeg for første gang blev hevet til siden og fik spørgsmålet ” har du tjekket Intra for nyligt?” – måtte flovt sige nej (jeg kan virkelig ikke være den eneste, der er dårlig til, at gå ind og tjekke dagligt??- og det er på trods af jeg endelig har fået den der app!) Mit barn som, som jeg var sikker på var artig og sød (ihvertfald fald i timerne) skulle vise sig, at have svært ved at sidde stille og forstå det der koncept ” ræk hånden op” hørelsen var sjovt nok også røget! Det var lige før jeg ikke troede mine egne øre! Min søde Emilia… No way! Det sjove er, at Emilia havde havde fortalt om meget larm i klassen, men har åbenbart glemt, at hun selv var skyld i larmen…

Med en skuffet følelse fik jeg sagt farvel og skyndte mig afsted i skole selv. Hver alder sin udfordring var der engang en, der sagde til mig…. Aftenen bød på en snak og håber nu problemet er løst. For nu… I mellem tiden har hun også næsten lært, at gå hjem fra SFO. Hun er ikke til, at skyde igennem og jeg står IKKE og lure i buskene! – Kan nemlig se hende stort set hele vejen fra vejen…. 😉

Udover det så har jeg endelig fået mig en cykel og håber jeg nu skal ræse til og fra skole og  håber på den dårlige kondi kan forbedres – bare lidt! Men hvor bliver det skønt, at kunne hoppe på cyklen og cykle en tur med Emilia. Jeg fornemmer en vis frihed med min nye bedste ven og så i min yndlingsfarve lilla! Får helt lyst til, at synge ” jeg er så glaaad for min cyyykel” ja, ja jeg stopper hér.

En hektisk uge skulle selvfølgelig fejres med bland selv slik – det ER jo fredag og vi overlevede ugen. – Dét skal fejres 😉

image

Vil skynde mig og ønske Jer en fantastiske weekend!

Tak fordi du læste med.

cropped-logo_brun_bred.jpg

2 Comments on Men hvad render du og laver??? – Jo, nu skal du høre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *