I indlægget her fortæller jeg om den cykel jeg endelig har fået, som skal hjælpe min kondi til det bedre. Og efter den første tur i skole mandag morgen, hvor jeg var døden nær, måtte jeg hurtig konstatere det var en god investering.


Nu er jeg selv ret meget efter Emilia med, at få husket hendes cykelhjelm og efter vi engang havde en snak om hjelme og hun fik sagt ” men hvorfor skal jeg, når du ikke skal?” Kom med mit bedste argument jeg lige havde i ærmet, men desværre blev jeg slået ud af ” Men hvad så med mig, hvis du dør?” Hun fik mig altså til, at love når jeg fik en cykel, så SKULLE jeg altså også have en hjelm! Og det fik jeg så… Og I kan tro hun var hurtig med ” kan du huske du lovede…” Så jeg var hurtig, da min veninde stod med en hjelm hun ikke rigtig vidste hvad hun skulle bruge den til…. Så nu er jeg officielt en del af klubben ” nederen forældre” I kan se kampagnen her, hvis du ikke kender den… Jeg garantere smil på læben 🙂 Og nej,jeg tager den ikke af ligeså snart hun ikke kan se mig….

image

I morges da jeg vågnede og så mig i spejlet havde jeg godt spottet den bums, der på daværende tidspunkt var meget lille! Ja, der var ikke engang noget jeg kunne trykke ud! Men blot en irriterende bule, der sagde mig her kommer der altså en fætterbums!

Afsted ud af døren halvt stresset( hader virkelig de morgener, hvor vi begge møder kl 8!!) bumsen havde jeg egenlig glemt alt om og blev kun mindet om den hver gang jeg gik på toilettet… Hvilket heldigvis ikke sker så ofte. Ingen sagde noget i skolen( men hvem gør også det?) på trods af, den nu havde en vis størrelse og med en anelse væske i. Men stadig ikke nok til, at trykke. Og egenlig trykker jeg ikke mine bumser… Har dem så sjælden og synes ofte det bliver meget værre, når de bliver trykket på.

Direkte efter skole var jeg forbi en veninde, der skulle bruge en stor og stærkt kvinde til, at hjælpe med hendes flytning… Så jeg meldte mig selvfølge 🙂 Så der var jeg lige nogle timer og ellers skynde mig hjem fra Amager til Valby, hvor Emilia skulle hentes. Så slet ikke tid til, at tænke på en bums!

Da jeg endelig finder mit barn i SFO’en er det første hun nærmest råber ( ja det føltes sådan) mens hun kigger på mig:

” Ej, mor har du seriøst gået rundt med den bums?
Mig: Ja? ( halv flovt, da det går op for mig jeg ikke har set bumsen i nogle timer)
Emilia: Det altså pinligt og ikke så lækkert….
Mig: Jeg er også virkelig glad for, at se dig skat!!!! ”
Kan man nu ikke rende rundt med en bums uden sit barn bliver pinlig og synes det er ulækkert???

image
Ja, jeg blev faktisk helt flov, da flere af børnene skulle se den bums! Endnu engang blev jeg reddet af min mørke farve for varmen steg hurtigt op til mine kinder…

Og mig, som troede JEG skulle gøre mit barn flov! Desværre tager jeg oftere og oftere mig selv stående skide flov pga. mit barns udtalelser…. SUK…

Tak fordi du læser med.

cropped-logo_brun_bred.jpg

2 Comments on Ej… Har du seriøst gået med den hele dagen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *