Mor jeg ønsker mig det her….

Ja, hvis det ikke var fordi jeg dagligt blev mindet om, at min lille pige ikke er så lille mere, og det ofte kommer til udtryk i form af teenage-tendenser aka attitude with the Big ” A “, så blev jeg i den grad mindet om det i dag… Heldigvis valgte jeg, at grine da jeg fik stukket hendes ønskeseddel i hånden….

Nogen fylder nemlig 7 år! SYV ÅR Niller, SYV ÅR….! Ja, jeg fatter det sgu ikke! Og nedtællingen ER gået igang hos den allerede spændte kommende 7! årig.

image

Den fine og meget alsidige ønskeliste, der vidst nok dækker over alle prisklasser, så alle kan være med kan ses og læses her… Næste skridt er vi får inviteret nogle gæster 🙂

image

image

Til inspiration for alle – det er jo snart jul – faktisk under tre måneder til. 😉

Tak fordi du læste med og god weekend.

cropped-logo_brun_bred.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *