Kender I det, når man føler man har lavet årets indkøbskup?? Den der følelse af, man rigtig har fået noget for pengene???

Den følelse havde jeg her til aften, da jeg forlod en lejlighed på Vesterbro med Emilia i hånden og en svingende pose i den anden. Jeg lyver ikke, når jeg skriver jeg nynnede og forestillede mig selv lave gadedrenge hop hele vejen ned af gaden af ren og skær glæde og begejstring.

Jeg kan efterhånden ikke længere skrive “de første købte ting til firmaet”, men dette kup er et kæmpe skridt den rigtige vej, og det er altså mega fedt og kan få helt kuller i maven bare ved tanken. Lige nu ærger jeg mig kun over, der skal gå så længe ( en uge ) før jeg skal mødes med min designer og vise hende mit seneste kup! Hun kan nemlig slet kke vente med, at komme igang med, at få produceret noget tøj…

På billede finder i:

Ca. 70 stk. sytråde i alle farver og længder i bedste kvalitet…
Mange, mange maaaange meter elastikbånd…
Trykknapper…
Spolere…
Over 25 stk. lynlåse i forskellige længder og farver….
Ting jeg ikke ved hvad er…

image

Alt sammen 600 kr!

Ja, se DET er altså hvad jeg kalder for et godt tilbud! Især fordi hun startede ved 800kr, men det kan min SU løn sgu ikke lige klare…. Så jeg pruttede om prisen til mit barns store overraskelse ” ej, mor man kan da ikke bare bestemme hvad man vil betale”

Og jo.. Næsten… Nu mangler bare symaskinen og diverse mange småting…. Drømmen er en stand til Finderskeepers messe til november 😉

En perfekt afslutning på en travl mandag, hvor den har stået på skole og så model arbejde for et nyt tøjfirma… Se dét glæder jeg mig til, at fortælle meget mere om.  Udover det, så venter jeg TO meeeget spændene pakker i denne uge…. Vareprøver på mit første designet tøj og logolabels til, at sy på vores produkter. Bestilt i lækkert silke til os, der hader mærker, som kradser i nakken 😉  Det er SÅ spændene!!! Og jeg glæder mig til, at dele mere med Jer!!!

Og så lige til sidst…. Denne glutenfri soya kakao mælk, smager som en DRØM og vil faktisk påstå, den smager ligeså godt, hvis ikke bedre end rigtig kakao….. Kan fås i Netto 🙂

image

I Rema1000 har jeg været på Glutenfri shopping…. De skulle have de billigste vare nemlig…. Her kan I se hvad jeg fik slæbt med hjem…. Næste skridt er, at få tømt ud i de madvarer, der indeholder mælk…. OBS! Den hvide og gule med ” gluten tekst” er IKKE laktosefri…. En læser var hurtigt om, at spotte det! Tak for det…

image

Udover min drikkeyougurt, som jeg godt kunne gå hen og blive afhængig af, så er jeg VIRKELIG glad for den madlavningsfløde jeg fandt. Og så var der tilbud på øko-bananer til en flad 5’er! Glutenfri mel til en 10’er og øko frugtstænger til en 10’er… Ja, jeg siger det bare… Og nååårh, jo…. Kokosolie er også på tilbud… 😉

Og nu kalder lektierne…. Suk!

Tak fordi du læste med.

cropped-logo_brun_bred.jpg

2 Comments on WOW… Et godt tilbud! I feel lucky… I feel happy!

 1. Hej søde
  Dejligt når man gør en god handel. Forstår dog ikke lige det hvedemel du har købt, der er da masser af gluten, faktisk endda ekstra meget i den pakke der bare står Gluten Flour på.

  • Hej Louise.

   Jeg er blot blevet fejl rådet og har erfaret, den IKKE er glutenfri… Det er godt, at have vågne læsere… TAK.

   Bedste hilsner

   Lari

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *