Jeg har længe gået og glædet mig til denne dag, hvor jeg er SAMPLESUNDAY model for firmaet SECRETSAMPLES. De laver nogle fede og behagelige bukser i afrikansk print, som man helt selv kan designe efter hvilket stof og stil man er til. I kan se og læse meget mere om  dem her.  Billederne var jeg ude og tage for nogle uger siden og har glædet mig lige siden til, at se og vise dem til Jer. Jeg er vild med bukserne og især farverne er liiige mig. De kan gå til stort set alt fodtøj og – ja selv en bytur 😉 Deres koncept med, at designe dine egne bukser synes jeg er en fed og unik idé.

LARI_MILJOE
Den dytige fotograf KRISTINA KORSAGER ROSENDAHL: http://www.kkrosendahl.com

I kan se flere billeder på deres Facebook side.

Som ny opstartet iværksætter har jeg fundet ud af vigtigheden i, at støtte hinanden og bruge sit netværk. Især os indenfor samme branche må stå sammen og hjælpe/sparre med hinanden. Dét tror jeg i sidste ende giver meget for begge parter. Det er med stor glæde og stolthed jeg stiller op og støtter SECRETSAMPLES i deres:

MISSION
We work to inspire people to be the tailor of their own comfort.

VISION
Our vision is to be the most soulful and diverse clothing company in the world – the SECRET lies within the SAMPLES.

Er det kun mig, der ser frem til, at se mere fedt tøj fra dem??? Husk, at følg dem så du er helt opdateret med nyt.

Rigtig god søndag – og nu en film inden Emilia skal hentes 🙂

cropped-logo_brun_bred.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *