Ja… SYV ÅR har jeg haft æren af, at kunne kalde mig moar! En titel jeg bære med kæmpe stolthed og respekt! Det ER ikke bare sådan lige, at tilegne sig dén titel. Jeg kan ofte tage mig selv i, at tænk tanken ” jeg er nogens mor, og jeg har formået, at holde et menneske i live” – sådan et rigtig menneske! Jeg glemmer aldrig den svære tid omkring min graviditet og dét, at skulle være mor på et tidspunkt i mit liv, hvor hash fyldte en del. Historien har jeg skrevet om her. 

Ikke desto mindre står vi altså her 7 år efter og jeg kan ikke forestille mig jeg har haft et liv uden hende. Hun er mit ét og alt og mere til. En engel – MIN engel. Nogen gange tænker jeg tilbage og forestiller mig det liv jeg måske ville have haft dengang, hvis ikke jeg havde valgte, at beholde hende på trods af modgang, som jeg også har delt med Jer i et tidligere indlæg.

I dag har været en fantastisk god dag for Emilia, det har jeg nemlig sørget for ,og det er for ganske kort tid siden bekræftet ved aften putningen. Hun blev vækket med sang og flag og jeg havde forberedt til pandekager og varm kakao, men blev altså noget overrasket over hun hellere ville have en mad med leverpostej! Og dét fik hun da 😉

TO små overraskelser blev det til idag, da vi i morges åbnede døren ind til klassen og alle børnene inkl. læren råbte ” TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN!!!” WOW! Ikke et øje var tørt hos mor! De er simpelthen så søde hendes klassekammerater. Senere da hun fik fri blev hun hentede af hendes far fra skole og hjem til os – SURPRICE 🙂 Hvert år siden hendes 1 års fødselsdag har hun fået blomster af sin far og i år er ingen undtagelse. I år er den vokset noget og virkelig smuk! ( i det mindste får hun blomster- ikke noget jeg så meget til) Sammen med blomsterne fik hun et billede af sig selv, som hun havde ønskede sig. Hun var virkelig lykkelig især billedet ramte han altså helt plet med! – så selv om hun også var ovenud glad for de to pakker minut nudler jeg købte til hende, så vinder billedet helt sikkert!

Et billede siger mere end 1000 ord…

image
Gaver fra far.
image
Når Emilia er hos far… Hygger de sig helt vildt! 😀 Er vild med det billede <3
The.jpg til
Jeg fik en lækker pose chokolade the med chokolade stykker… Lækkert!

Dagens høst til inspiration

image
T-shirt fra H&M, Violette blad, nudler, LEGO Friends kalendergave, billede og blomster.
image
Hvid bluser med glimmer på fra H&M.

Dagen sluttede af med Sushi efter fødselsdagsbarnets eget ønske, hvor hun fik smagt på muslinger…

muslinger
Vi smager på muslinger…

En rigtig dejlig dag blev det til og nu venter vi spændt på weekenden, hvor den atter står på fødselsdag med familien og pigerne fra klassen.Dét glæder vi os begge til.

Ha’ en skøn aften og tak til Jer for lykønskninger til Emilia.

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *