Jeg er ærligt ikke meget for denne indrømmelse… Men jeg tror nu jeg ikke er den eneste enlig, der har det sådan eller stået i ligende situation! Pyha!
Lige nu bor mit barn og jeg i et mindre flytterod, da jeg er ved at omdanne min stue til arbejdsrum/lager. Det, der helt præcist skal ske er, at jeg skal have stue i mit nuværende soveværelse og arbejdsværelse i min nuværende stue!
Det har krævet en ordenligt omgang oprydning og udsmidning samt salg af det halve af mit hjem! Heldigvis er meget af det gået til velgørenhed – ren win win!
Men, men, men! Her de sidste par uger, hvor jeg seriøst har haft virkelig travlt med oprydning, er jeg op til flere gange blevet mindet om jeg hverken har en:
Mand eller bil! Noget der egenlig aldrig har haft den store betydning for mig hverdagen!
Men hold nu OP det har været ekstrem frusterende og følelsen af at være ” afhængig ” af nogens hjælp hele tiden – og helst en med bil og boremaskine, pisser mig ærligtalt af! Som for nogle uger siden, hvor jeg havde brug for kørsel, så jeg kunne få mine vare til fotografen. Jo, jo jeg kunne sagtens tage toget, som stoppede lige foran døren nærmest, men uanset hvor meget jeg har slæbt på gennem min tid, som mor med klapvogne, indkøbsposer mm, så kunne jeg IKKE klare alle de produkter med toget… Trust me… Ellers havde jeg gjort det. Jeg spurgte om hjælp og igen fik jeg den. Tak igen for det.
Jeg er og vil nok altid være ” vil selv, kan selv typen…” Og når man flere gange indenfor et par uger bliver mindet om, hvor rart det egenlig er, at have en handyman i “huset” så bliver jeg sgu sår’n lidt en halv muggen røv, der begynder at få ondt i ” jeg er enlig mor tarmen” og afhængig af andres hjælp! Alligevel så lykkedes tingene jo… Hvordan? Fordi jeg alligevel trodser stoltheden og beder om hjælpen, der som regel også er der. Men så er jeg også typen, der får dårlig samvittighed over at trænge mig på! Gosh! – Kender I typen?

I sidste uge gav jeg mine sofaer væk og min egen nye sovesofa skulle jeg hente først kommende fredag… Min kørsel blev desværre ikke til noget alligevel! Så stod jeg der! Tis os! Jeg opgav simpelthen, at jagte en person med bil, så jeg ringede og fik booket en tid hos 3×34, men inden da pga. min frustration fik jeg skrevet en SMS til min mormor, hvor jeg brokkede mig! Og istedet for tilbød hun, at komme og køre for mig! Say what! Hell yeah!

Og så, så man ellers lige mig booke en trailer hos Silvan på vej hjem i bussen fra skole og to timer efter havde jeg min nye sovesofa! Som vel og mærket stadig står usamlet fordelt i stuen og soveværelset! – fik jeg spurgt hvor ham handymanden var???

Tadaaaa, min mormor og jeg klarede det sørme! :D
Tadaaaa, min mormor og jeg klarede det sørme! :D

Endnu en ting til handymand! Mit store klædeskab, som jeg langt om længe efter kun 2 mdr fik pillet ned! Desværre gik lortet i stykker – og det var ikke værd, at gemme på! Måske man kunne sælge nogle dele af det, men jeg gav op og vi kylede hele lortet ud undtaget de to enorm tunge låger – som kun to store og stærke handymænd kan bære! – ja de står der altså endnu! Hvordan pokker de er blevet båret ind er mig en gåde.

I mine frustreret øjeblikke har jeg virkelig haft et behov for et sted man lige kunne hyre en handymand for en slik – eller noget til, at komme og lufte sin boremaskine og muskler, når der skal bæres de tunge ting! Det er bare ikke altid ens netværk kan stå til rådighed og så er det sgu rart, hvis der fandtes et sted med sådan en fin service til sådan en, som mig og sikkert mange andre enlige som ofte også står i samme situation… Mit næste træk var løbesedler i opgangene med ” Single kvinde søger handymand med boremaskine OG bil – med krog ”
p.s. Det ville ikke gøre noget hvis handymændene var singlemænd… Altså… Jeg siger det bare… Jeg kan lugte et forretningskoncept 😉 Men der er allerede konkurrenter…

Gudskelov har Emilia lovet, at hjælpe med at pakke sofaen ud – hende kan jeg nu altid regne med. I morgen er jeg sådan en type, der har fri fra skole, så her vil jeg forsøge at samle min sofa og få styr på mit rodet hjem og dermed komme dét skridt videre… SÅ meget for en fridag…

Tak fordi du læser med.

logo_brun_bred

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *