For leden søgte jeg en handymand, hvor jeg også tillod mig, at dele ud af mine frustrationer omkring det, at være afhængig af andres hjælp og hvor ydmygende det kan føles, at skulle bede om den… Ingen flotte single handymænd bed på krogen, men fik hjælp til, at flytte nogle af mine tunge ting, som skulle smides ud og jeg endelige kunne komme videre med projekt arbejdsværelse og ny stue! Min søde nabo, som kun lige var vendt hjem fra kolonihavehuset har allerede været en kæmpe hjælp! Hurra for gode naboer. 🙂 Min nye sofa fik jeg samlet, men opdagede jeg manglede et par eller 4 skruer samt en klods ting… Men ellers er den top lækker, men man skal nok ikke lige kaste sig på den… Just saying!

Da jeg igår efter skole satte kursen mod IKEA var det med godt humør og for én gangsskyld havde jeg virkelig gjort mit for, at det skulle gå hurtigt og helst uden for meget besvær. Jeg var checket og efter én time havde jeg fundet mine vare fra 1 sal og min vogn var nu så fuld, at jeg hele tiden tabte ting fra vognen. Total pinlig samlede jeg op alt imens jeg forsøgte, at styre min overfyldte vogn, der på ingen måde var nem for mig, at styre rundt… Kan I se det for Jer? Mange blikke fik jeg med på vejen og et par stykker har nok fået sig et godt grin med på vejen…

Jeg var IKKE spor begejstret, da jeg langt om længe var nået igennem hele første sal for, at finde ud af jeg skal heeeele vejen tilbage med min overfyldte vogn for, at komme med den elevator, der køre til 2. sal. hvor jeg skulle have mine møbler fra. Allerede hér kunne jeg godt regne ud to vogne nok havde været praktisk….Jeg klare det dog – selvfølgelig, for det gør man altså altid. Det var straks værre, da jeg skulle på lageret og finde mine møbler. For enden af trappen stod dette skilt, som gav mig smil på læben og havde jeg Emilia med, så ses vi Grønland! Hvem gider se på træer, gløgg og sterinlys, når man kan tage til Grønland?

Grønland
Først måtte jeg stille min vogn et sted – og helst så tæt på kassen som muligt, men uden at den stod i vejen for andre. Et hurtigt smut til rodekassen for, at se om der var noget man ikke vidste man manglede, men nej ikke idag. Hurtig videre ( troede jeg) for lige der midt i det hele havde de sat jule tingene frem… Jeg var IKKE i julestemning, men kom det altså lidt efter dén tur. Mit første møbel jeg skulle hente lå gudskelov i gulv højde, så det var lige til, at bære op på vognen. Det var værre med møbel nummer 2, der var liiidt højere oppe! Tis os’! Så stod jeg dér med hovedet lænet tilbage og så op på de 4 kasser jeg skulle have ned…! Et kort øjeblik ønskede jeg evnen til, at flyve og tage tingene ned! ( Nogen har lige set Heroes)

På jagt efter en IKEA medarbejder og efter godt 20 min. blev det endelig min tur og jeg fik mine møbler – hurra! Sidst men ikke mindst manglede jeg den sidste, der også skulle vise sig at være de tungeste! Jesus, tænkte jeg! Hvor er der en hjælpende hånd? På endnu en jagt efter en medarbejder, der ville give en hånd måtte jeg opgive og klare den selv! Jeg havde jo nogle teknikker jeg kunne prøve af! Bedst som jeg var godt i gang og kogte, som en hummer i hot svedbad kom en mand gående, der sendte mig et undrende blik… Tænk sig et meget kort øjeblik troede jeg denne mand skulle være min redningsmand og tilbyde mig en hjælpende hånd! Men næææ, nej… Jeg stod i vejen for ham og undskyldte mens jeg forsøgte, at gøre plads til ham…. Tak søde mand for hjælpen! Det lykkedes og med laange arme gik jeg efter den sidste ting jeg manglede og så var det til kassen. Pyyyyha! Men for helvede ( undskyld mit franske) så kunne jeg ikke finde den første vogn, som jeg havde stillet viste sig var blevet flyttet lidt længere væk, da den netop stod i vejen… SUK!

Karma is a bitch! Fik jeg fremstammet til to mænd, der så deres snit til, at springe køen over ved kassen! Dét er noget, der kan få mit pis i kog! Uretfærdighed kan bringe det værste frem i mig…! Så der stod vi og diskuteret om de virkelig mente det var fair, at springe min vogn over blot fordi den var prop fyldt? De mente så jeg ikke have stået ved min vogn og derfor havde de ret til det… Ja, jeg stod med den anden vogn bagved!!! Jeg blev GAL og talte til 10! Faldt ned og sagde til dem, at karma vil bide dem i røven og dét sagde mere om dem end mig! – men hold kæft jeg var GAL! Lykken er så, at da det bliver deres tur havde de ikke fået prisen på deres 30 meter stof de skulle have! De krævede en medarbejder skulle løbe heeele vejen op igen for, at finde prisen for dem! For der var vel en kundeservice??? Tsk!

Jeg jublede og lavede en sejrsdans i mit hovedet, da de fik besked om, at vende om og selv finde prisen!!! Jeg kunne IKKE lade være, da begge kiggede på mig og jeg fik sagt ” Karma is realy a bitch ” og så kunne jeg fylde mine vare på båndet med et smil!

Afsted til transport, hvor der stod en 3×34 vogn og en chauffør, der skulle køre mine ting hjem. Jeg skulle selv med toget tilbage for, at spare de ekstra penge. Men jeg må simpelthen have lignet en stakkel, der forsøgte at jonglere rundt med to propfyldte vogne og så havde jeg bare en mega øv hår dag, så med min charme og dårlige hår dag fik jeg lov til, at køre med i vognen mod vi ventede 30 min for, at se om der var andre der ville med…

exit

Det var der så ikke og vi fik læsset bilen og satte kursen mod Valby! Jeg fornemmede hurtigt min chauffør var social og snaksalig.

” Kan du lide Kim Larsen? for jeg er helt vild med ham” – spurgte han?
Og ja, det kunne jeg godt…
Og inden jeg fik set mig om sang jeg en duet så smukt med min chauffør til Kim Larsen. Det allerbedste ved denne perfekte afslutning på min ellers noget af en IKEA tur var den søde chauffør, som kom fra Iran ( mener jeg vist han sagde) han redede virkelig min dag og for det fik han ekstra drikkepenge oveni.

Hjem kom jeg med mine ting og ivrig fik jeg startet på en kommode så jeg kunne slippe for, at bo i mine kufferter. Den fik jeg selvfølgelig samlet forkert!!! Jeg kneb ærligt en frustreret tåre imens jeg åd Merci chokolade, som en sød bekendt havde være forbi med tidligere på aftenen. Gik halv muggen i seng, i håb om bedre humør og idag er jeg klar til kampen mod IKEA møbler!  Skulle nogle mangle et sofabord af glas har jeg en man må få gratis! Kræver en kærlig hånd med glasrens og med brugsridser, men ellers fungere den super.

Håber din dag ikke bliver så hård, som min 😉

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *