Sidder her med en underlig og irriterende følelse i kroppen!

I sidste uge hørte jeg rygter fra mit barn fra skolen om, at nogle havde leget med kniv! 😟 – og nu ved jeg godt mit barn har en livlig fantasi, men jeg ved også hun aldrig ville sige den slags hvis der er ikke bare var lidt om det!

Jeg må indrømme jeg ikke rigtig gjorde mere ved det og der var intet meldt ud fra skolens side og hvis dette virkelig var sandt, så vil jeg som forældre i den grad vide besked! Ikke en roman, men bare noget fra skolen… 

Så da jeg her til morgen troppede op til forældrekaffe med egne spørgsmål til skolelederen og blev mødt med sure forældre, der netop bekræftede at min datter altså havde ret!!!! En elev havde trukket en kniv frem……! En konflikt, der intet har med mig eller min datters klasse at gøre, men det bliver til et bekymrende problem, når jeg skal høre den slags fra min datter og IKKE fra skolens side! Jeg forlanger ikke et referat, men bare NOGET! Rygterne går og børn og har laaaange øre…!

Da jeg og andre forældre spørg indtil hvorfor man fra skolens side ikke har meldt noget ud er svaret ” vi må ikke sige noget ” – og sikke noget pis!!! At skrive ud og fortælle, at man har styr på situationen er også, at sige NOGET!!! Jeg bliver virkelig bekymret, som mor når man ikke får den slags ting meldt ud, men man skal hører det fra sine egne børn… Det er simpelthen ikke OK!!!

Jeg fik dog alligevel ret ondt af den stakkels skoleleder, der stod der midt i skudlinjen omringet af bekymrende forældre, så istedet fik jeg lige vendt den om til lidt positivt snak om de GODE ting, der sker på skolen! Og se SÅ kan jeg lige love for hun lyste op! For hold da op det går bare frem af med alle de målsætninger, der var blevet sat. – Super dejligt info, som vi ser frem til, at høre mere om. Og så håber jeg ikke de andre forældre fik bidt hovedet af hende… For i sidste ende er hun også bare et menneske, der gør alt hvad hun kan!

Jeg kan godt forstå de forældre er sure og gale!!! Virkelig meget for der ligger meget mere bag end vi andre forældre lige ved. Og dét kan sgu godt bekymrer mig meget, hvis det er konsekvensen for ikke, at tage problemerne op i klasserne løbende….

Hold da op for en morgen!!! – Så er vi da igang… Og på trods af det er fredag d. 13, så håber jeg I får en god dag og weekend.

Tak fordi du læste med 🙂

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *