Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/laraiba.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/laraiba.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
" Min mor har laaange bryster" - og nej jeg er ikke pædofil! - Laraiba

” Min mor har laaange bryster” – og nej jeg er ikke pædofil!

“Min mor har laaaange bryster” Fortalte Emilia stolt engang i et meget upassende sted…. 🙄
Personligt synes jeg dét er overgreb på min (dengang) tilfredsstillende krop…! SÅ lange er de altså heller ikke!!! – Det kunne være meget værre 😉 Men dét er vel konsekvensen af, man gerne vil bade med sine små nysgerrige børn. At jeg så stoppede ret tidligt fordi mit barn endnu ikke forstod grænsen til et privatliv på offentlige steder er noget helt andet….. 

image

Men for pokker da! Det er vores børn! At kalde mænd for pædofile fordi de bader med deres børn er simpelthen absurd latterligt! Hvis man som voksen tænker noget seksuelt i forbindelse med, at bade med sit EGET barn, så vil jeg sige den voksne har et alvorligt problem og burde søge noget psykologhjælp med det samme! Arrh, men altså! Denne debat er fuldstændig latterligt og unødvendigt!

Jeg kan så heller ikke lade være med, at tænke de så heller ikke må skifte deres egne børn? Hvad er forskellen??? Og hvorfor er det anderledes og ikke overgreb, når det er mor, der bader med barnet? Har man glemt, at kvinder også begår overgreb på børn? Men nej, det høre man jo ikke så ofte om…!

Jeg får ondt af disse mænd – fædre, som bliver beskyldt for, at være pædofil for noget så harmløst som, at bade med deres børn! Ligesom jeg har ondt af de mandlige pædagoger, hvor det bliver set som et overgreb, at de skifter børnene….! Come on!!! Som om de kvindelige ikke også kan lave overgreb!!!

Jeg fatter det ikke! At man synes det er SÅ forkert, at en far bader med sit 2 årige barn!!! Tag jer nu sammen eller søg hjælp! Er der slet ikke nogen, der tænker børnene kommer til, at få et naturligt og sundt forhold til deres kroppe? At lære dem vi er gode nok, som Gud har skabt os?

” Men mor… SKAL jeg have hår på min tissekone?” – børn er så skønne og undre sig! Hvis de ikke lære om kroppen hjemmefra tør jeg slet ikke tænke på, hvordan de vil tænke om deres egen krop! Sammenligner med andre og kan risikere, at tro de er unormale fordi de ikke har lært hjemmefra, at ikke EN kvindekrop er ens og man er god nok præcis, som man er.

Sååå, kan vi ikke lige droppe alle de fordomme mod disse mænd, der blot vil have en hyggestund med deres EGNE børn!

Tak fordi du læste med og god weekend.

logo_brun_bred

Leave a Reply