At købe julegaver ind dagen før dagen, kan ikke ligefrem anbefales herfra…. Pyha for en masse stress, kø og voksne mennesker, det tror de har fået en forlomme! Det kan virkelig gøre mig gal, at de tror de liiige kan snige sig ind foran mig i køen! Nææ, nej! Men NU er de købt og jeg sidder her under min dyne og slapper af! Det føles rigtig godt.

Emilia afleverede jeg igår hos sin far, hvor hun altså skal holde jul med hendes storebror. Hun var SÅ spændt og glædede sig helt vildt til, at se sin storebror efter meget lang tid. Nok ser hun ham ikke så ofte, men jeg lover Jer hun er stolt over, at have en storebror… Er sikker på hun nok skal få en god jul.

Imorgen er det juleaften, og for de fleste mennesker rundt omkring i Danmark, skal aftenen tilbringes med familie, venner og kære… Men SÅ er der mig, der har valgt, at tilbringe min juleaften uden familien. Det kræver altså sit, at turde mærke efter hvad man egenlig har lyst til og derefter turde handle efter det, og ikke bare gøre det, der håbes eller ønskes af resten af familien. Jeg er ikke god til, at lytte til mig selv, men denne gang er det lykkedes!

Jeg har fravalgt juleaften med familien, da lysten og overskuddet til, at skulle sidde og smile pænt bare slet ikke var der. Jeg har haft nogle temmelige hårde uger – og er stadig ikke tip top frisk. At skulle sidde med hele familien og føle mig tvunget til, at sidde og smile og være glad fordi det nu er jul, og vi alle er samlet (næsten) havde jeg virkelig svært ved, når jeg nu langt fra følte sådan. Da beslutningen var taget kunne jeg helt ærligt mærke en lettelse i kroppen. Beslutningen gjaldt også 2. juledag hvor begge sidder af familien holder julefrokost og jeg følte mig “presset” til, at skulle vælge hvem vi skulle til den dag. Jeg ville begge dele, men at skulle stå og vælge den ene til og den anden fra kunne jeg simpelthen ikke! Så jeg endte med, at aflyse til begge sider…

Det betyder, at ingen i familien kommer til, at se hverken Emilia eller jeg i julen, men det vil jeg faktisk skide på! – ( skrev jeg virkelig det?) De skal nok overleve… Trods alt.
Jeg er ved, at lære jeg SKAL lytte til mig selv og mine behov frem for, at forsøge at dække andre behov. Jeg har i alle dage forsøgt, at gøre alt og alle glade uden, at tænke på hvad JEG vil, og det er noget jeg er ved at lære… En lang og hård process, men trust me it’s feel good!

Og med mit nye ” jeg ” krævede det en ny frisure… For noget tid siden, delte jeg et billede af en smuk kvinde med kort hår, som jeg i det skjulte gik og drømte om, at få! Jeg har aldrig været SÅ kort håret før – eller jo EN gang, som barn hos en dansk frisør, der forsøgte sig med afrikansk hår… Frisøren og min mormor og morfar var virkelig begejstret, men hold kæft man, hvor var jeg ikke spor glad for mit hår… Det var SÅ grimt, men turde selvfølgelig ikke sige det… Idag er det en helt anden snak og jeg lover Jer, at jeg er VILD med mit nye look! Aldrig har det været nemmere, at ordne hår om morgenen og se yderst lækker ud lige fra man slår øjnene op!

Det SKAL luftes, så jeg er ved, at overtale mig selv til en bette bytur og ryste det, der er tilbage af min røv! Med en vægt på knap 50 kg er det ikke meget, der er tilbage…. Øv! Men det skal nok komme igen 😉 Faktisk er håret allerede blevet luftet lidt til afrikansk jul i mandags, hvor komplimenterne simpelthen fløj om mine bare øre… En skam man ikke kunne se, hvor rød i hovedet jeg blev af dem… For nøj jeg var både ydmyg og mega glad! Tro det eller ej, så ER den form for direkte opmærksomhed faktisk slet ikke mig…! Men TAK! Det var det helt rigtig jeg gjorde fandt jeg ud af… Sikke et selvtillids boost!

Jeg er spændt på, hvad I siger om min nye frisure…..

image

Og så vil jeg gerne ønsker Jer alle en fantastisk god jul med en masse gaver, mad og kærlighed. <3

Tak fordi I læser med.

logo_brun_bred

4 Comments on Om at lytte til egne behov og en ny frisure…

 1. 👏
  Dejligt at du nu lytter til dig selv, og sejt at turde sige fra 😃
  Og hold nu kaje da… Du ER smuk med smuk på! Flot flot frisure ❤
  Håber du får den dag og aften, i morgen som DU gerne vil have
  Knus til dig

  • Kære Lizzi ❤️

   Tusinde TAK for din varmende kommentar ☺️

   Rigtig meget glædelig jul til dig og familien ❤️

   Kram Lari

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *