Jeg indrømmer blankt… Det passer mig bestemt ikke med endnu en dag hjemme under dynen med snot, hoste og små feber! Men hvilken mor er jeg, hvis jeg sender mit barn i skole i den til stand, og håber det går over i løbet af dagen? For vi ved jo alle, at morgen og aften er de værste tidspunkter, hvor man føler sig ekstra meget syg! I løbet af dagen bliver det jo bedre… Ik’? I hvert fald for nogen…

Desværre ved jeg også, at det kan gå den anden vej! Kender det jo alt for godt selv! Så kan man sidde i snot og hoste blandt sine kollegaer fordi man er pligtopfyldende og ikke ønsker, at bruge barnsygedage og så sidder man og smitter alt og alle… Den dårlige samvittighed over man har sendt et sygt barn i skole, der også sidder og kan smitte hele klassen… Suk… Et dilemma jeg meget ofte har siddet i, da jeg var på arbejdsmarkedet og sad der igen kl. meget tidligt imorges, da vækkeuret ringede… Årh, tis os! Og slet ikke idag, hvor den står på biologi et fag, der kræver fuld koncentration og føler jeg går glip af ALT, hvis jeg misser EN time! Og så skulle vi endda kigge i mikroskop idag!!! Det kan jeg da ikke gå glip af!!! Det er bare mega øv!

Emilia synes heller ikke det er fedt, at være hjemme og syg! Hun er ligesom mig, der hader at gå glip af noget! Og i øjeblikket laver de vist deres eget ur i klassen! Det herre nederen hun ikke kan være med synes hun! Tænk engang jeg forstår hende bare SÅ godt! Og som prikken over I’et, bliver lejligheden ovenover os renoveret, så vi sidder/ligger i den vildeste larm af boremaskiner, radio og højt talende håndværkere!!! Argh, men det er bare SUPER!!!

Heldigvis kan vi så småt dufte den kyllingesuppe, som pt. koger og godt fyldt med grøntsager i håb om, at det kan kurere snot og hosten hos os begge! Om den kan tage feberen også ved jeg ikke, men vi hååååber! Indtil da hygges der med spil på iPad, og jeg er endnu engang gået i tænkeboks over endnu et meget personligt blogindlæg, som har fyldt meget de sidste uger… Blogkrise kan man vist godt kan kalde det… Jeg tænker lidt mere over det… Men kender jeg mig selv ret, så bliver den udgivet! Som jeg tidligere har nævnt følger denne blog mig i medgang og modgang… Og lige nu er der modgang! Det startede for 8 år siden… Og nu skal det åbenbart ribbes op igen… Svære følelser og et flashback! Jeg vender tilbage…

Indtil da vil jeg blot ønske Jer en god dag fra sofaen i duften af kyllingesuppe og Emilia siddende tæt op af mig med sin iPad. Det er faktisk pisse hyggeligt! Tror jeg vil finde mig en film og halv sove til….

Tak fordi du læste med.

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *