Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/laraiba.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/laraiba.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Fy for pokker!!! Bagsiden af, at have børn! - Laraiba

Fy for pokker!!! Bagsiden af, at have børn!

Jeg kan simpelthen IKKE have det!!! Emilia har fået børneorm….! Shit fuck det er mega klamt! Aldrig har jeg fortrudt SÅ meget, at Google børneorm! Jeg har mindst 2 gange brækket mig, når jeg tænker på de klamme bæster, som har indtaget mit barns søde popo!

Vi blev advaret for en 14 dages tid siden, men der var ingen symptomer eller tegn på noget… Har dog holdt øje og snakket med hende om kløe – især om natten. Hygiejnen blev liiige strammet op engang i håb om, at vi slap! Men nej…. Midt om natten igår blev jeg vækket af den sædvanlige “moar, moar,” men denne gang var det hverken vand eller ” onde drømme, ” der var årsagen! Men kløe… Kløe i numsen! Pis os! Jeg vidste med det samme, hvad vi havde med, at gøre da det var et typisk tegn på de bæster var flyttet ind og viste sig frem om natten!

Billedet fra sundhed.dk

Billedet fra sundhed.dk

Ud på toilettet og rumpen i vejret! – mega træt og søvnig selvfølgelig… Men jeg var ikke tvivl! Det krævede sit ikke, at panikke og brække sig udover det hele! For fy for helvede har aldrig set noget ligende! Kunne desværre intet stille op andet end tørre godt, spritte toilettet og hendes hænder rene og udskiftning af sengetøj! En streng ordre om, at man IKKE må klø uanset HVOR meget det kløede!

Jeg selv håååååber på, at gå fri!!! Så just in case blev alle håndklæder, og mit eget sengetøj udskiftet! Kære Gud… Hvis du findes, så lad mig please gå fri… Please!

Lorte “børne”-orm (ja voksne får dem jo altså også ) Det skulle jo faktisk være mere udbredt end lus! Men det er åbenbart et af de sygdomme, som man ikke snakker om! Og en sygdom som mange ofte ikke opdager de har… Yaks!

Afsted på apoteket med os, og komme i behandling ASAP! Det kunne kun gå for langsomt…. Og liiige sende en besked ud på intra til klassens forældre. Eller er det kun med lus man gør det? Tænker det ikke kan skade… Det smitter jo som bare fanden! Imorgen får hun en flaske med desinfektion med til efter toilet besøg…!

Fy for pokker, siger jeg bare! Får gåsehud blot ved tanken! Og det har åbenbart samme effekt, som med lus… I ved… Når man tænker på det, så klør det….!!!

Men udover det, endte mandag med, at blive en god en af slagsen med besøg fra en efterskole veninde. Manner det er længe siden vi har ses og sjovt nok, føles det som var det igår vi sidst sås. Jeg takker meget for hjælpen idag og de grin vi fik. Når man nu efterhånden har fået cuttet de ” såkaldte ” veninder fra, er det fantastisk der nu kan være plads til de ” gamle, ” som stadig hænger ved – og nye bekendtskaber. Jeg fik også endelig fattet og slået hul på den møg aflevering vi har for til på mandag, jubii!!! Det føles nu meget skønt.

Mandags krammer.

logo_brun_bred

 

Leave a Reply