Når du… Langt om længe finder shoppe lysten frem, fordi du virkelig trænger til nyt tøj og efterhånden har en del gavekort liggende til H&M til DIG SELV, og vader heeeele butikken rundt op og ned. Ender med, at finder 7-8 stykker tøj, som du gladeligt tager med dig ind for, at prøve men istedet kommer ud pisse gal over du ligner en sæk jeg-ved-ikke-hvad i samtlige stykker tøj! Suuuuk!

Når du… Istedet for, at finde noget andet bliver du møg tøsefornærmet og finder rulletrappen direkte ned til børneafdelingen, hvor du ender med, at bruge ALLE dine gavekort + lidt ekstra på tøj til dit barn???! Hvorfor er det man ALTID kan finde/købe tøj til sine børn??? Får man aldrig nok??? De mangler jo sjældent noget! Det er SÅ typisk mig….

Men bliver straks i godt humør over – og små (læs) meget misundelig over, hvor godt dit barn kommer til, at se ud og du IGEN må undvære og nu nøjes med det gamle i skabet – øhh IKEA poser, hvor mit tøj har plads indtil jeg finder på noget smart…

Når du… Trøster dig selv med en (stor) chai latte fra Starbuks, mens du savler over deres lækre kager og suger alt det gode ud af dem med øjnene i frustration og små tosset over du igen kommer tomhændet hjem uden ET eneste, stykke tøj eller andet til dig selv…. Du glæder dig over du i det mindste er kommet over dine sølle 50 kg. og endelige er ved, at få dine fyldige røv tilbage!!! Juhuu…. Ja, vi lever højt på selv de mindste ting herhjemme i disse tider!

Ellers har jeg haft en super dag på messe, hvor jeg skulle kigge på stof og garn til mit tøj projekt. Kom hjem med et godt fyldt hovede med en masse inspiration. Som sædvanligt hentede jeg Emilia aaaaalt for tidligt, så jeg fandt min ” faste plads “, så hun kunne lege færdig. En travlt dag på fritteren med fastelavn og en masse aktiviteter. En masse fine børn var klædt ud og humøret var helt i top – og støj niveauet… Duften af bagte fastelavnsboller fyldte min næse og jeg måtte virkelig holde mig tilbage for ikke, at sige ja tak til tilbuddet om et stykke…

En perfekt måde, at tage på weekend. Vi forældre har fået nogle børn med hjem med fyldte slik og fastelavnsbolle maver, men også begejstret unger, der havde haft en kanon dag!

Dog var min grådige datter noget fornærmet/skuffet over fredagsslikken i dag kun bestod i følge hende selv af ” kedelige bolcher ”

Det er godt vi skal til fødselsdag i morgen, hvor jeg ved der bliver serveret lækkerier – og jeg endelige også kan få lov til, at klæde mig ud…. Det ER jo altså kun fastelavn EN gang om året! – og så kan man vinde bedste udklædning…. Nu er jeg er jo ikke en dårlig taber, men tager da gerne titlen 😉

Håber I får en skøn weekend!

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *