Nogle hektiske uger er netop gået og jeg sidder her mutters alene i min stue med min ynglings te og nyder min kommende sove weekend, kun afbrudt af en cafe date samt børnefødselsdag i morgen. Sove er nemlig lige præcis, hvad de fleste af mine børnefrie weekender bliver brugt på. Sove indtil jeg vågner, spiser og sover igen. Lysten til, at socialisere mig er lig med nul og jeg er allerede blevet beskyldt for, at være røv kedelig og skubbe folk fra mig… De har jo nok ret, men jeg har også mine grunde… Siden jeg har måtte skrotte en god del af vennekredsen er jeg kun blevet mere skeptisk omkring hvem, der får lov til at komme tæt ind på livet af mig og min tillid til folk er lig med nul, hvilket mange har svært ved at forstå, og når man ikke selv opsøger folk – ja så sker der jo ligesom ikke så meget. Men det har været mit valg. Et godt valg faktisk. No more drama – mere tid til mig! Ren win win. 

Tænker lige nu over alt det gode jeg har opnået i løbet af de sidste uger, såsom kigget på en masse stoffer til mit tøj projekt, været til messe og hver gang bliver jeg både helt høj over alle de mulighedder, men så igen bliver jeg total panisk og realistisk og tænker fuck, det er langt vej endnu! Jeg bliver hver dag overrasket over, hvor meget tid alting ting tager… Der sker så meget og så alligevel ikke synes jeg… Jeg bliver mødt af maaaange udfordringer, som jeg skal tage stilling til. Der er fortsat rigtig mange løse ender både med webshoppen, hvor jeg jo gerne vil sælge nogle få produkter fra Ghana, arbejdetsværelset som jeg lige nu er gået lidt i stå med, da jeg endnu ikke har fundet de helt rigtige borde samt hvordan jeg bedst indretter det. Ved siden af kæmper jeg med, at få færdiggjort de første 6 designs, men når man hverken er designer eller en haj til de, der fancy design programmer kan det tage sin tid… Suk!
Såååå hvis du kender nogen, der vil give en hjælpenden hånd, så tager jeg gladeligt imod… 😉 Og skolen der jo også skal passes…

Jeg ved folk spørg af god mening og ofte er jeg i humør til, at svare dem… Men lige så ofte har jeg lyst til, at stikke en finger i øjet på den næste der spørg mig ” hvordan går det så med forretningen”!!! Ja, sorry… Men alle har vel bare de dage… Og som sagt spørg de fleste i god mening. Tingene går måske ikke så hurtigt, som jeg selv ville ønske det, men så er det jeg må minde mig selv om, at der kun er mig til, at lave alt og det er sgu ikke altid lutter lagkage… De fleste vil gene hjælpe, men de har jo også et liv ved siden af og jeg er bare enorm glad for den hjælp jeg får og allerede har fået rundt omkring.

Men hovedet op og benene nede, tager jeg en dag af gangen for andet kan jeg ikke gøre. Stresse rundt hjælper mig desværre ikke. Men troen på jeg kan og det nok skal lykkedes mig, at nå i mål motiverer mig meget… Som en sagde til mig ” Rom blev jo ikke bygget på en dag ” – og det har vedkommende så sandelig ret i!

Jeg hænger i endnu, opgiv kommer jeg aldrig til , men jeg må acceptere ting tager tid og det ikke altid går, som jeg forestiller mig. Så længe jeg selv tror på det, så skal det nok gå. Uanset hvad fremtiden bringer… Og den bringer mange spændene ting udover projekt tøj, som jeg ser frem til, at dele med Jer. Med et positivt sind kommer man faktisk ret langt.

Indtil da vil jeg ønske Jer en god weekend herfra. Jeg vil på jagt efter en film jeg kan falde i søvn til… Ikke at jeg behøver en film til det.

Billede her fandt jeg forleden og jeg må indrømme jeg er VILD med håret! Som altså desværre ikke er mit eget…. But I wish…. Det var en skide god fest!

image

Tak fordi du læste med.

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *