Ja, altså Disney gjorde det IGEN! Emilia og jeg fik taget hul på vinterferien i går med maner! En tur i biffen blev det til og for første gang siden vi begyndte, at gå i biffen formåede jeg at holde mig vågen igennem heeeele filmen! Det kan kun betyde EN ting! Det var en super fed film!!! Og jeg er enorm glad for det hurtige valg skift fra Radiserne, som var det hun ville se til den nye film ZOOTROPOLIS! 

image

En fantastisk god og ikke mindst sjov film. Et perfekt budskab også om, at man kan blive præcis det man vil uanset størrelse, og den slags budskaber er jeg top fan af! Ja, JEG var kæmpe fan med grin stort set fra start til slut  (også når de andre ikke grinte) Og Emilia der hvisker ” ej mor det er kun dig, der synes det var sjovt ” – Men de har heller ingen humor…

For første gang nogensinde gik jeg ikke amok i tag-selv-slikket, som ellers ofte er grunden til jeg så nemt kan blive overtalt til en tur i biffen, næ nej jeg skulle intet mindre have tre kopper slushice med hver smag, da jeg ikke kunne bestemme mig! Og en stor popcorn, som jeg dog delte med mit barn samt en kold sodavand, ahhh!

image

En film Emilia og jeg hurtigt blev enige om, at godt kunne anbefale her, så andre med børn og vinterferie også kunne få sig et godt grin, som vi gjorde. Hvis ikke så kan man ihvertfald som voksen få sig en lur uden, ( næsten ) at blive opdaget… Et super trick, som jeg uden lyv har benyttet mig af før.

Dagen blev afsluttet med en tur på Fisketorvet, som i den grad har forandret sig… Der må vi snart ind igen måtte jeg love mit barn, som har en eller anden forkærlighed til det center.
Vi var gudskelov begge godt trætte og gik hjem fyldt op med oplevelser, så jeg så mit snit til en lur , da vi kom hjem mens hun koblede af på iPadden… Hvad skulle vi dog gøre uden de apparater? 😉

Dagen i dag blev brugt på sanseudstilling i Valby kulturhus, som voksen er det måske ikke noget at råbe hurra for, men Emilia synes det var fedt og inden vi fik set os om havde vi brugt knap 3 timer derinde. Der var en masse børn hun hurtigt fandt sammen med og jeg så hende knap. Elsker hun er så god til, at opsøge andre – fremmede børn, som hun kan lege med. Så hvis I spørg hende kan hun helt sikkert anbefale det! I kan læse mere om udstillingen her.

image

På min Instagram @l.araiba finder I en video med Emilia, der udfolder sig, hvis I vil se med. Hun er ret dygtig, hvis jeg selv skal sige det 😉

Resten af vores ferie skal bruges på nogle dage på landet, hvor vi skal besøge og tilbringe nogle dage hos min mormor og morfar. Det bliver rigtig dejligt, at komme væk hjemmefra og få noget frisk luft samt afslapning på en helt anden måde. Det glæder vi os begge meget til.

Håbet I derude, der har ferie får en super en og til resten håber jeg ugen bliver god ved Jer.

Tak fordi I læser med

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *