Endnu engang blev jeg mindet om min tilværelse, som enlig uden en bil og dermed være i stand til bare, at køre ud efter ting jeg sååå gerne vil have enten fra DBA eller andre salgssteder.  I dag kom jeg hjem og opdagede mit køleskab havde valgt, at tage sit eget liv! Sådan helt uden varsel… Og dagen efter jeg lige havde fyldt den op med pålæg og diverse til ugens løb.
Allermest var jeg ked af alt det lækre jeg havde i min fryser såsom den en is, som man nu ikke længere kan få i Netto og jeg havde hamstret til mig, da de stadig havde dem. Min mors chili, som jeg havde fået med hjem var tøet op og var ikke så lækre, at se eller gemme på… Resten var bare rigtig ærgerligt tab.  Bedst som jeg var ved, at tømme køleskabet og stillet lågerne ude på gangen kom naboen og vi fik vores sædvanlige snak. Emilia fik en is – og det gjorde jeg faktisk også. Og bagefter fik jeg 10 min. til, at tømme køleskabet for så vil han da lige hjælpe med, at få den båret ned til storskrald!!!! Arrrrgh, men altså! Er han ikke bare VERDENS BEDSTE NABO??? Super opfindsom var han, da han efter 10 min stod med et skateboard i hånden, som han tænke han kunne rulle køleskabet ovenpå… 5 min. efter var vi . ehm . HAN rullende med mit køleskab imens jeg gik bagved og takkede af hele mit hjerte! Han er altså en gutter mand!

image

Og  da han SÅ spurgte mig hvad, der skulle ske med den madras jeg nu havde haft stående til, at fylde i min stue tænkte jeg halleluja endelig kom dagen, hvor jeg desværre måtte smide den ud… For den fejlede virkelig INTET, men ingen havde en bil den kunne være i… Så ja UD skulle den altså NU og jeg greb chancen… Vupti, så var den også på vej til storeskrald og nu føles min stue pludselig stor med masser af plads.

HURRAAA FOR GODE NABOER RUNDT OMKRING I LANDET!!!

Ja, et kort øjeblik tænkte jeg NU giver jeg ham fandme et smæk kys for al den hjælp jeg lige, men også for alt den hjælp jeg altid havde fået ham. Hvis ikke det var fordi han havde verdens bedste kone, der nok ikke vil synes om mit smæk kys, ved jeg ikke om jeg var gået all in! haha.. Ja, så glad var jeg altså… Han har været min redningsmand MANGE gange og jeg ved ikke, hvordan jeg nogensinde skal takke den mand.

Senere samme aften kommer der to søde kvinder med et nyt ( brugt ) køleskab til mig, som nu bare lige står og venter på jeg kan tænde det. TAK til dem for også, at bære det helt ind og næsten på plads. Sidder lige nu i skrivende stund med en ananas sodavand, ( nej, man kan stadig ikke få rød sodavand i min egen Netto!!!) som jeg synes jeg har fortjent fordi jeg formåede, at holde humøret højt uden at bryde total sammen….. Jo, jo… Det er vel forår med sol og blå himmel.  Fik sørme også tømt min kommode i stuen, som nu er klar til, at blive solgt, så jeg kan blive færdig med det kontor/arbejdsværelse/stue… Suk!

Så der sker altså meget her i mit liv, så selvom jeg er stille ( siger nogen ) keder jeg mig bestemt ikke! Men der skal jo også være noget spændene og godt, at skrive om 🙂 Som det i dag! I’m a lucky girl!

Rigtig god aften til Jer derude 🙂

Tak fordi I læser med.

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *