For pokker jeg er total smadret! Og drømmer om en massør, der lige kan lette på min spændninger i nakken og ømhed i ryggen! Smerter der selvfølgelig er kommet af min suuuuper aktive fridag, som jeg havde i dag. En dag, hvor SÅ mange gode ting er sket og lysten til, at dele med nogen – og nu blev det så lige Jer, der følger med her var alt for overvældende! Så bær over med mig i håb om, at I kan glæde Jer på mine vegne… 🙂

Dagen startede som alle andre dage – næsten! For lige i dag vågnede Emilia en halv time før uret ringede og kom listende ind til mig… Blot for at spørge om hun må stå op nu… Argh, vi kan sove en halv time mere fik jeg sagt.

” Når… Men så godnat! Jeg står op og tager tøj på alligevel!” Godt så! Jeg fik min halve time mere… Tænk hun er blevet så stor, at hun ikke forlanger jeg SKAL stå op med hende! Ahhhh, det nyder jeg altså virkelig meget…. En total overfrisk Emilia, der syngende gjorde sig klar og jeg måtte flere gange bede hende om, at tie stille da jeg på ingen måde er morgenmenneske…. Kender I det?

Efter jeg havde sendt hende skole, kom jeg hjem og lavede mig en kop af min lige nu favorit the imens jeg startede på min indkøbsliste samt en masse ” det er nok et dumt spørgsmål, men ” til medarbejderne i den stofbutik, som jeg altså skulle besøge indenfor ganske få timer! Jeg havde allerede gjort mit research og havde en ide om hvilke stoffer jeg skulle have med hjem og prøve syg med, men jeg er altid åben for ideer! Det ER trods alt udenfor mit komfortzone, da jeg ærligt ikke har en skid forstand på stoffer! Det jeg ved om stoftyper har jeg læst mig frem til eller søgt rådgivning hos nogen med flere års erfaring.

I lørdags havde jeg besøg af en meget dygtig og erfaren syerske med 25 års erfaring OG tilmed lavet en del børnetøj før, så hun vidste virkelig hvad hun snakkede om! Jeg er stadig dybt taknemlig over hendes tid, vejledning samt rådgivning. At blive bekræftet i endnu engang, at det man har sat i værk og brugt SÅ mange timer ( og penge på ) nok skal lykkedes med endnu mere hårdt arbejde! Jeg var SÅ fyldt med ny energi og en tro på jeg gør det rigtige… At følge min drøm!

image

Tre timer senere og et par hundrede kr. fattigere kom jeg ud af stofbutikken og følte mig lidt ligesom Julia Roberts i filmen Pretty Woman efter hendes overdådige tøj shopping med alle hendes poser! I mine var der bare stoffer og sy tilbehør! Men følelsen var 100% den samme! Servicen var i TOP og jeg skammede mig slet ikke over alle mine spørgsmål! Hvis man ikke spørg – bliver man ikke klogere…

Og fordi jeg er en af de heldige, der skal have penge fra SKAT tillod jeg mig, at købe en lækker chai latte med sojamælk hos Starbuks! Selfølgelig virkelig besværligt, at gå med da jeg ikke havde så mange frie hænder…. Men den smagte godt og velfortjent! Jeg nåede lige hjem og vende før jeg skulle hente Emilia og da vi kom hjem slappede vi af til en is, men kun lige en times tid for så måtte jeg igang igen…

Imorgen kommer der flyttehjælp, da Emilia skal have nyt værelse og jeg liiige skulle gøre så meget klar, som muligt så det går hurtigt med, at flytte hendes ting. Efter det gik jeg igang med en tavle, som jeg tænker at mine sytråde skal hænge på, så det pynter lidt i arbejdsrum/stuen. Det bliver SÅ godt!

image

Nu sidder jeg GODT smadret i kroppen og drømmer om en massør… Imens jeg smiler over alt det gode jeg har oplevet og opnået i dag! Imorgen bliver endnu bedre for udover vi får byttet værelser, så kommer mine cafe stole også, så vi kan tage mit hjemme bygget 3-i-et bord i brug! Ja, begejstringen vil ingen ende tage selvom jeg føler jeg er blevet tromlet ned af en traktor – en de helt store!

Det føles bare så godt, at være kommet så langt efter alt det hårde arbejde jeg har lavet indtil nu. Alle de op og nedture jeg har været igennem de sidste par måneder og endelig kan jeg se lys for enden af den skide lange tunnel! Jeg elsker at have mange bolde i luften og nogen kunne jeg ikke gribe – lige nu i hvert fald, men jeg har lært at gribe de vigtigste. Og nu bære de altså frugt! Wuhuuu!

Jeg er fyldt af taknemlighed over jeg endelige har fundet min rette hylde og lært, at leve mit liv uden frygt for ikke, at være god nok. At turde tro på mig selv og gå efter hvad jeg vil have! At skide på folks meninger om mig og de ting jeg laver samt beslutninger jeg tager og har taget. Jeg fortryder ikke mine valg omend jeg har været skeptisk, men vi lever jo kun engang, og mit liv er dømt til IKKE, at være kedelig og være almindelig lønmodtager.

Der er ALTID gang i den – øhhh i mig! Halleluja for mit mod på livet og de chancer jeg tør tage!

Tak fordi du læste med og have en skøn aften! Jeg falder nok omkuld inden kl. 22!logo_brun_bred

2 Comments on Jeg er ustoppelig! En vaskeægte iværksætter…

  1. Det lyder SÅÅ godt! Tillykke med det hele og dejligt at få lov til at læse med i udviklingen af dit spændende livsprojekt :)!

    • Tusinde tak! Og tak fordi du læser med 🙂 Det er fedt at kunne dele sin begejstring!

      Jeg glæder mig til, at vise mere 🙂

      Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *