Uhhhh, så sidder jeg hér i min kolde stue, men med levende lys tændt og tænker tilabage på min vilde uge(r) Emilia sidder ved siden af med sin iPad og slapper af imens jeg får skrevet færdigt, så jeg kan gå ud og finde fredagsslikket frem… Meeeen, vi har altså liige spist aftensmad så jeg kan vist godt trække den bare LIDT! Det blev ugen hvor jeg NÆSTEN blev færdig med min nye stue/arbejdsrum. Jeg mangler nu kun små detaljer og det sidste touch på mit lækre 3-i-et-bord! Mine bar stole passer perfekt ind og jeg er SÅ glad for mit nye hjem. Det var også ugen, hvor Emilia fik et noget større værelse, nemlig mit tidligere soveværelse og for en meget kort periode også stue. Næste projekt er Emilias gamle værelse, der skal sættes i stand med en gang maling. Det håber jeg min påskeferie kan give mig tid til.

Dagen i dag bød for Emilias vedkommende på et tandlæge besøg i morges, hvor hun med sit store tandpasta smil fik sagt ” tak for et behageligt besøg ” til tandlægen, som ikke kunne lade være med, at smile/grine tilbage… Dét var yderst sjælden hun ligefrem blev takket efter et visit. Men som Emilia sagde så elsker hun, at komme til tandlægen og for hende er det åbenbart en fest! Stolt gik vi derfra med nyheden om, at hun er SÅ flotte tænder og hun lå i grøn zone, som altså betød hun er havde flotte tænder. Dét eneste hun var lidt trist over var, at det så betød hun ikke kom så ofte til tandlægen…. Næste besøg var om 8 mdr. hvilket var laaang tid for den unge dame.

Hun kom efterfølgende med mig i skole, hvilket hun synes var en fest! Kl. 11.25 kunne vi hermed erklære påskeferie for os begge to! Med mange planer i vente fx. en biograftur og et par lagersalg til mor, kunne vi begge glæde os til ferien. En hurtig tur på Fisketorvet, som Emilia elsker kostede en lækker is og på vejen hjem fik jeg blomster – tulipaner, som jeg elsker! Emilia valgte et par smukke lyserøde roser til sit nye værelse. Hvilken bedre måde, at starte sin ferie på? I morgen skal vi have plantet blomster så vores altan kan føle foråret er her og sommeren banker stille på… I dag har virkelig været skøn!

image

image

En lur blev det til for mit vedkommende, da vi kom hjem og Emilia nød, at kunne sidde med sin iPad og koble af på sit nye værelse. 🙂

Nu vil jeg gå ud og skære en lækker mango og et sukkerrør, der kommer direkte fra afrika. Er ikke så sikker på Emilia bliver ligeså begejstrede, så hun må nok selv hellere gå i slikskuffen.

Det ér jo fredag og for første gang skal vi altså se X-factor herhjemme…. Som sikkert maaaange andre i DK gør, når kl. bliver 20:30!.

Så herfra vil jeg blot ønsker Jer, der læser med en rigtig god påske og dejlig aften.

Tak fordi du læser med.

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *