På trods af jeg lige har haft en lang og god påskeferie vil jeg uden, at blinke sige jeg er en heldig studerende… Med en skoledag i går og en næsten 6 timers terminsprøve i Dansk i dag kan jeg allerede nu med god samvittighed gå på weekend! Ja, jeg klager altså ikke… Mest fordi jeg synes jeg er kommet ufatteligt bagud med mine projekter herhjemme og håber på, at få indhentet noget af det.

image

For eksempel skal jeg have malet Emilias gamle værelse, som jeg ikke nåede at få gjort i påsken, på trods af jeg for længst havde fået sat malertape rundt i kanterne, men desværre fik jeg købt et aaaalt for stort skaft til malerrullen, så den måtte jeg op og bytte og kom så ikke videre, sømmet en masse søm på en plade sådan ca. 50 til, at begynde med, hvor jeg har tænkt mig alle min sytråde skal pynte på. Så lidt forskelligt praktiske ting, som jeg glæder mig til at få fixet.

Jeg elsker når I viser interesse og spørg ind til mig og hvordan det går med det hele. For jo, der har bestemt været stille herfra min side, hvilket egenlig ikke betyder jeg ikke har noget på hjertet. For det har jeg altid. Jeg lever et liv med knald på, så har rigeligt at skrive om! Men gider folk egenlig læse om mit – godt nok ret så drama fyldte liv, men på mange måder også ganske kedeligt! Jeg er pt. lidt ( meget ) i dilemma med mig selv omkring, hvor meget og hvad jeg kan tillade mig, at skrive og dele med offentligheden. For sandheden er jeg er langt bedre til, at skrive om de personlige ting, der fylder mest hos mig på både godt og ondt! Og lige nu på trods af jeg lever et liv præcis efter mit eget valg, og for det meste er jeg glad over hvor langt jeg er nået ved, at lytte til mine egne behov, kan jeg ikke lade vær med, at blive påvirket af ting og sager udefra. Nøøøj, hvor ville jeg elske at kunne lette mit hjerte her, men det kan jeg ikke… Ikke fordi jeg ikke vil, men det er med fare for jeg kommer til, at lyde som en bitter møg kælling og det ønsker jeg egenlig ikke… Så hellere tie stille… Lidt endnu! Men måske det er lige netop det, der gør at I stadig læser med? Ærligheden uden filter? Ikke for meget sukkersødt og en fortælling om det perfekte liv med børn og et ” Bo bedre hjem “? For disse fortællinger finder man mange af på andre blog sider.

Men kender jeg mig selv godt nok, skal der nok komme et udbrud… Inden længe. Det ville hjælpe mig lidt på vej. Forhåbentligt i en god tone…

Så selvom jeg nok er stille med indlæg er jeg glad for Jeres interesse ( til Jer der har skrevet ) og til resten fordi I stadig læser med på mine indlæg, der dukker op samt mine små dagligdags opdateringer.

Jeg kan som afslutning dele med Jer, at jeg spændt venter på svar om en bod til maj, hvor der bliver holdt afrikansk festival i håb om, at jeg kan kickstarte min hobby projekt med salg af nogle af de ting jeg fik importeret hjem fra Ghana. Altså ikke mine egne kreationer, men allerede lavet ting og sager. Det vil være en god måde for mig, at få en ide om hvad folk kan lide og ikke kan lide. Hvad sælger og hvad sælger ikke? Svaret får jeg på fredag og er meget spændt! Send gerne god karma og positive tanker.

Så på trods af det er en kort uge for mig, så er den fyldt med gode ting og forhåbentlig gode nyheder til mig.

Der blev spist en masse is i påsken…

image

Tak fordi I læser med.

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *