Åhhh, hvor HAR jeg moret mig i dag. Jeg synes selv jeg var super genial med en top humor, at ” offentliggøre ” min graviditet på 1 april! Det håber jeg også I synes…. Nogen vidste det allerede, men fik da snydt en masse! Ja, jeg griner altså lidt endnu….! Man har jo kun det sjov man selv laver ikk’? 😉

Men den ER altså god nok! Til sommer går vi fra at være to til tre og vi er begge meget spændte herhjemme! Jeg skifter lidt mellem panik og ” det bliver da meget hyggeligt ” men Emilia er ikke til, at skyde igennem af bare glæde! Præcis som det skal være – og håber på glæden varer ved, når først baby er ankommet! Jeg håber det! 

Desværre døjer jeg med bækkenløsning hvilket er møg irriterende, da jeg ikke liige er så hurtig om tingene og føler mig ofte hjælpeløs! Men hvor der er vilje er der vej! Jeg er ikke typen, der giver op og knokler derfor videre i mit eget tempo. Og Emilia er sååå sød til, at hjælpe mig når jeg beder om det. Som for eksempel da vi malede hendes gamle værelse, som baby flytter ind i sammen med mig. Sammen kan vi alt – næsten.

Jeg er utrolig glad for alle jeres lykønskninger, som jeg må indrømme har bragt en ” ej, nu glæder jeg mig faktisk lidt meget ” følelse i kroppen! Noget jeg tror baby har kunne mærke, da der har været gang i maven i dag. Jeg ved mange har spurgt efter et mavebillede – nogen tror ikke på det uden de har set beviser og jeg er egenlig ikke meget for, at flashe den… Og så alligevel kan jeg faktisk ikke lade vær. Mest fordi jeg føler mig ret så lækker i denne kjole, som jeg faldt over i påsken i Pieces med utrolig meget stræk i! Så blev helt glad da jeg kunne nøjes med en str. M OG bruge den efter fødslen også – ren win win 😉  Hvis ( og det gør der nok ) der skulle komme flere mavebilleder vil det være på min Instagram, der dog er privat.. @l.araiba. Men anmod bare skal nok godkende 😉

Men her kommer beviset altså….!

image
Til slut vil jer bare sige TAK for grin og smil i dag 😉 Den bedste “aprilsnar” jeg har lavet – udover den jeg lavede på mit barn i morges! Hun hoppede i med begge ben! Haha! Det var sjovt! Havde bildt hende ind, at hun skulle skynde sig op, da hendes bedste ven – Mingo der altså er en hund og bor hjemme hos Olderne pludselig stod udenfor døren! Jeg har aldrig set hende stå så hurtigt ud af sengen! Haha! Pisse muggen lagde hun sig i sengen igen – og jeg stod tilbage med stort grin i mit fjæs! Hvilken perfekt start på dagen…. Glæder mig allerede til næste år.

Tak fordi I læser med og have en skøn aften ❤️

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *