Det skulle jo ske… At Emilia skulle være storesøster en dag. Og nu er det altså sket…! Det er endnu ikke gået heeelt op for mig endnu og derfor er det altså først nu, hvor jeg næsten ikke længere kan lukke vinterjakken og jeg bliver forpustet af de to trin op til min hoveddør… Det siver ind… Jeg håber snart vi får noget varme, så jeg ikke skal ud efter en vinterjakke! For det magter jeg ærligt ikke…. Næææ, kom bar’ du varme… 😉

Når, men jeg er altså over halvvejs i min graviditet og på trods af jeg endnu ikke heeelt kan forholde mig til min kommende rolle, som mor til to så bliver jeg altså nu dagligt mindet om det bette liv i maven… Jeg er nok stadig i ” benægt ” fasen…. Lad mig bare være ærlig og sige det ikke heeelt var planlagt… Men det er intet i mit liv alligevel sååå….

Emilia glæder sig helt vildt og er sikker på hun bliver verdens bedste storesøster! Det har hun allerede bevist, så ingen ko på isen der! I skulle have set hende i hovedet, da jeg bragte hende nyheden! OMG det var vildt!

Egenlig havde jeg ikke lyst til, at dele det med hele verden, da det er en privat sag og faktisk selv ville fortælle det, når jeg var klar. Men det mente en kontrollerende freak af en tidligere veninde, at jeg ikke måtte! Så hun sørgede da lige for hele byen fik besked…. Nogen mennesker har virkelig ingen pli og træder over folks grænser, som var det deres ret! Men I kender vel typen, der skal blande sig i andres livs for, at dække over deres eget sørgelig liv…

Karma is a bitch! – just saying… Så tænkte jeg hul i det, lad mig dele det. Jeg skal tilsyneladende ikke have noget privatliv…

Heldigvis har jeg Jer derude… Og håber jeg da kan overraske samt tage røven på bare EN af Jer!

Ha’ en skøn dag! Det bliver min helt sikkert! I dag skal der nemlig hamres søm! 🙂

logo_brun_bred

2 Comments on Ud skulle det jo… Emilia skal være storesøster ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *