I et af mine tidligere indlæg nævnte jeg meget kort, at jeg gik med spænding og ventede på svar på om jeg var blandt de heldige, der fik lov til at sælge ( forhåbentligt ) ud af mine vare, som jeg med sved på panden og en smule stress fik importeret med hjem fra Ghana. Planen med disse vare var, at kunne køre en sideløbende webshop – der altså lige nu er sat i beru, da jeg måtte indse den tog alt for meget af min tid og stressede mig faktisk ret meget. Og efter en snak med banken og mange andre fornuftige erhvervsfolk, der fik mig overbevist om, at man faktisk GODT kunne starte op uden at have en webshop. Men min perfektionisme og ” alt skal bare være perfekt ” tog vist over og så er det godt man er omringet af gode fornuftige mennesker, der formår at overbevise mig om, at alt ikke skal og behøver være perfekt. 

logo_spider_280615

Som nævnt tidligere var meningen med de importerede vare, at sælge det sideløbene mens jeg arbejdede på kernen af min virksomhed – nemlig udvikling af mit eget børnetøjskollektion, som jeg altså knokler røven ud af bukserne med. Og selvom jeg selv synes tingene skrider laaangsomt frem, så sker der altså noget og jeg er faktisk allerede nået så langt, at jeg så småt går igang med kollektionsprøver, som det så fint hedder. Men hold nu kæft det er en lang og hård proces.

Og NU til den gode nyhed. Nyheden om, at jeg er EN af de møg heldige, der får lov til at stille op med en bod til årets Couleur Cafe arrangement, som foregår på Nørrebro – helt præcist på den røde plads/nørrebrohallen d. 28 maj. I kan læse mere om det her. En afrikansk festival, der bliver holdt hvert år, som jeg har være med til ligeså længe jeg kan huske tilbage og synes det er et kanon arrangement, som jeg ønskede at være en del af,nu hvor jeg faktisk er i stand til, at kunne bidrage med en masse ting fra Ghana.

Udover det bare er suuuper fedt er det også det første rigtige skridt for mig, som selvstændig og jeg glædes SÅ meget over jeg er nået så langt, at jeg nu så småt kan begynde, at sælge ud af mit lager derhjemme. Og få bestilt nyt hjem inden sommeren for alvor begynder. Det er en god måde for mig, at få et indblik i hvad der sælger og hvad folk egenlig kan lide. Det er ikke nogen hemmelighed, at mange af de ting jeg har liggende på mit lager er købt i blinde i forhold til hvad jeg TROR vil sælge herhjemme. Jeg har seriøst INGEN ide om hvad, der bliver revet væk og hvad der bare er no-go! Det er ren gætteri og ved, at deltage til festivalen kan jeg forhåbentlig få en ide om, hvad jeg skal bestille hjem næste gang. Ja, man skal jo starte et sted.

Jeg håber – såfremt I har tid har lyst til vil kigge forbi om ikke andet for, at hils på og snuse lidt rundt. Der vil være en masse afrikansk dans og musik, men aller vigtigst MAD – ja, altså afrikansk mad. Det plejer, at være suuuper lækkert og en STOR grund til jeg kommer hvert år… 🙂

Jeg vil de næste uger arbejde hårdt på, at få stablet en Instagram og Facebook side op og køre med billeder af mine vare. Jeg håber selvfølgelig I har lyst til, at følge med samt hjælpe mig med et bette like, så jeg kommer godt i gang. Udover det, skal jeg have min mobilepay erhverv samt swift konto op og køre! Nøøøj, dét er altså super fedt! Og meget uvirkeligt!

Kan I fornemme min begejstring??? 😉

Hvis du ligesom Jeg synes mit logo er super fedt, så kan jeg give mine varmeste og bedste anbefalinger til Fabricius Marketing, der laver grafik og webløsninger. Hun er ualmindelig dygtig og været en kæmpe hjælp i min opstart.

Håber I nyder Jeres aften, her står den på afslapning da min krop har været på overarbejde.

Tak fordi I læser med.

logo_brun_bred

4 Comments on Gode nyheder fra firmaet- alt godt kommer til den tålmodige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *