Først og fremmest af hjertet tak for jeres lykønskninger omkring min graviditet. Det har været overvældende med alt den opmærksomhed og positive beskeder her, der og alle vegne. Sikke dog en trafik, der har været på bloggen! Det er helt vildt! Og hold nu op, hvor er folk nysgerrige 😉

Når man som jeg kommer med sådan en udmeldning om en graviditet følger mange spørgsmål med sig. ( tro mig selv mit barn har stillet spørgsmål, som man ikke kan forestille sig ) Det har jeg naturligvis tænkt over samt hvordan jeg liige skulle gribe det an. Især spørgsmålet om ” hvem er faren ” har nok været det mest spurgte spørgsmål jeg nogensinde har fået tror jeg…. Nogen af Jer der har spurgt mig har jeg svaret, som det var og så er dem, der hvor det overhovedet ikke ragede! Til dem har jeg sagt ” donor fra Kina ” eller andet jeg lige kunne komme på blot for, at give dem noget at tænke eller sladre videre om! Og tro mig sladren har kørt. Jeps, sådan er jeg…. Når jeg føler mig presset og sat i en ubehehagelig situation. Og jeg har moret mig vældigt meget! Helt ærligt det ER da et komisk svar! Haha!

Jeg tænkte ofte hvad pokker det er, der gør folk tror alt rager dem… Nævner man det ikke selv er det nok fordi det er en privat sag! Og vi ( jeg ) har da for pokker ret til et privatliv. For som de fleste af Jer ved er jeg ikke i et forhold og har heller ikke planer om, at komme i et – nogensinde! Altså indenfor de næste maaaange år! Det er i hvert fald ikke mit mål i livet. Men her er jeg så gravid – og nej det er ingen jomfru graviditet jeg har skam haft sex… Surprise 😉 Så JA mit kommende barn har en far! Og NEJ det er ikke et donor barn! So sorry til Jer, der har fået dette svar…. Men jeg var bare ikke i humør til så nærgående spørgsmål. Undskyldning – tror jeg nok…. Det må have været hormonerne.

Barnets far vil ikke være en del af vores ( barnets ) liv og det er helt op til ham! Ingen pres fra min side. Selvfølgelig er der en historie bag, men det vil jeg altså tillade mig, at holde til privatlivet og lade det være op til ham og jeg. Og håber folk vil accepterer det. Jeg kender ikke til andet end, at være enlig mor så det skræmmer mig overhovedet ikke! Jeg ved præcis hvad jeg går ind til på trods af jeg også står midt i iværksætter projekter, som I kan læse mere om her. Jeg tror helt ærligt på hvor, der er vilje og tro er der også vej. Samt jeg har den opbakning jeg har brug for i min hverdag.

Hvad der til gengæld har – og stadig skræmmer mig LIDT er, at jeg skal til være DRENGE mor! Gisp! Jeps, der gemmer sig en lillebror i maven! Så mange tanker har været igennem mit hovedet især spørgsmålet om jeg kan styre sådan en tissemand – i den størrelse altså… Fniiis! Tror vist nok mange af os har hørt om hvordan drengebørn tisser deres mødre i hovedet mm. Tanken om blåt, biler og vilde lege! Ja, for sådan er alle drenge jo ikke? Gudskelov ved jeg bedre…

Med endnu en pige til vidste jeg jo ligesom, hvad jeg havde med at gøre og kunne genbruge noget af det gemte tøj fra den kommende storesøster. Men, nej! Udover det føles som, at skulle starte forfra med møbel indkøb, da jeg ikke længere har noget fra Emilia, så skal jeg også ud og tænke blåt og ikke lyserødt! Og da jeg endnu ikke helt kan forholde mig til det er en dreng har jeg endnu ikke fået købt et eneste stykke tøj til ham andet end en suuuuper lækker drømme barnevogn. Meeeen, kan mærke at lysten til shopping så småt er på vej. Jeg fornemmer det kan bliver dyrt.

Og til dem der har spurgt, så ligger min termin sidst i juli måned. Og jeg har en datter, der er meget bekymret for om hun nu også er hjemme, når jeg fødder da hun skal på ferie med sin far omkring min termin. Heldigvis bor hendes far ikke mere end 10 min. fra vores hjem. Såfremt hun skulle være på ferie hos ham. Jeg håber han vil tillade hun kommer hjem eller blot kommer forbi med hende. Ingen må se ham før hun har set ham først, det har jeg lovet hende. Om der så skal gå en uge før jeg modtager gæster eller familie. Men mon ikke, da vi har et fint samarbejde pt. 7-9-13, bank under bordet og salt over skulderen…

Jeg håber jeg har fået stillet jeres nysgerrighed og svaret på spørgsmål og ellers må I sende mig en PB.

Og nej jeg har ingen navn til ham endnu. Men jeg kan vældig godt lide Justin Bieber Ousmane 😉

Ha’ en skøøøøn dag! Jeg glæder mig helt vildt til dagens biologi time, hvor vi skal kigge og undersøge svinehjerter! Det er lige mig den slags og jeg sluger det råt! Har endda læst mine lektier om emnet… LOL! Ej, læser selvfølglig aaaaltid mine lektier 😉

Tak fordi I følger med.

logo_brun_bred

2 Comments on Om kønnet, faren og termin.

 1. Hej Lari

  Faldt over din blog, og aner faktisk ikke hvordan:)

  Men stort tillykke med at du skal være mor igen, og til en dreng.. Bare rolig, det er ikke så svært 😉

  Håber dig og emilia har det godt.. Oliver nævner hende stadigvæk meget.

  Kram
  Malou

  Emilia storebrors mor 😂😉

  • Hej Malou.

   Velkommen til mit lille univers ☺️

   Hvor er det dejligt, at hører fra dig. Du kan TRO Emilia ofte snakker om Oliver!!! Håber I alle har det godt. 🙂

   Og tak! Ja, det er mega spændene at skulle have en lille ny igen. Vi er meget spændte på det herhjemme og utålmodige også…. 😉

   Stort kram her fra os <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *