Det siges at gravide kvinder får den der flotte glød…! Men hvilken glød spørg jeg bare???

Indtil videre har jeg været plaget af uren hud og bumser hist og her… Mærkelige plamager, som eftersigende skyldes de hormoner, der fylder min krop! Den eneste glød jeg ser, når jeg får øje på mig selv i spejlet er gløden af træthed! Poser under øjnene og øjne, der konstant er små! Jeg ligner seriøst en der ikke har sovet i flere uger! Der er dog indenfor den sidste uge kommet en glød, nemlig gløden af sved på min pande ved den mindste anstrengelse jeg laver! Fx. når jeg skal have mine sko på eller blot op af trapperne til 1 og 3. Sal, hvor mit klasseværelse altså ligger… Puha! Det føles som om jeg har bestiget verdens højeste bjerg!

Jeg synes bare det er aaaalt for tidligt jeg har fået det trætte look! Jovist, jeg er træt og kunne sove dagen lang hvis jeg tillod mig selv det, men jeg får altså min nattesøvn og ret ofte en time på øjet, når jeg kommer hjem fra skole inden jeg sysler med projekter og henter Emilia fra fritteren.

Jeg må ærligt indrømme jeg føler mig sgu lidt snydt og vil have den omtalte gravide glød! Hvordan den end ser ud…

Heldigvis blev humøret og min manglende glød hurtigt erstattet af begejstring over de pakker jeg har ventet på henover weekenden med lækkert tøj til vores lillebror… Ja, må indrømme jeg har gået og ventet på lysten til, at shoppe tøj til ham. Og da jeg i fredags tog til mit første lagersalg siden Emilia var lille bitte blev jeg bidt af en gal shopper! ENDELIG kom lysten! Amen! Og av av for økonomien…

Emilia og jeg sad skiftevis og sukkede dybt over hvor småt og sødt det tøj var. Det er helt uvirkeligt hun selv har været så lille og lillebror – forhåbentligt også bliver så lille. Ja, havde helt glemt hvor små de er. Og ikke mindst hvor småt man kan få tøjet i.

Jeg MÅ altså vise Jer bare lidt af pakkens indhold…

imageimage

imageimage

ER det ikke bare fint??? 😃

Endnu bedre blev humøret, da jeg gik fra lægen og alt var perfekt med lillebror og et stærkt hjerterytme – jeg bliver mere og mere rørt for hver gang jeg hører det lille hjerte slå og ikke mindst, da han liige skulle vise sig for lægen så snart jeg lagde mig på ryggen. Jeg har en meget aktiv baby dreng, der allerede nu holder sin mor vågen om natten. Reagerer på sin stolte storesøsters kærlig puf og godnat sange. I de øjeblikke føler jeg allerede den søskende kærlighed, som jeg ved vil blomstre og han vil blive godt beskyttet af sin storesøster. Jeg bliver virkelig rørt, sådan helt indeni og glædes over hendes store interesse for ham allerede. Hendes glæde er i den grad smittende og hun kan slet ikke vente med, at få hans barnevogn hjem som hun også har været med til at vælge. Jeg gør meget i, at det er et fælles projekt og indrager hende i så meget, som muligt fra start.

Så jo, vi – nok mere Emilia tæller ned til hans ankomst. En dejlig start på ugen, som jeg altså måtte dele med Jer. På fredag gælder endnu et jordemoder besøg, hvor der skal snakkes/planlægges en hjemme fødsel. Det er jeg MEGET spændt på ka’ jeg godt sige Jer! Men mere om det…

Tak fordi I læser med.

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *