Hvad der bare skulle være et spontant og kort besøg hos en veninde, efter et i mine øjne skuffet babybazar på Amager igår endte med tvang og en masse løfter til mit barn, hvis hun gik med til at få lavet sit ustyrlige hår!

Det krævede meget overtalelse fra min side og bestemt også min venindes, men det lykkedes altså til sidst… Det er nok et af de ting jeg ofte ærger mig over, at jeg ikke har formået at lade hende vende sig til, at få flettet hendes hår således at det ikke føles, som et overgreb på hende hver gang jeg – eller en anden sætter en kam i hendes hår! Jeg glemmer stadig ikke den ene gang hvor overboen bankede på for, at høre om alt var vel hernede hos os, da han synes mit barn skreg lige rigeligt! Hold da op det var flovt! Heldigvis kunne han jo med hans egne øjne se, at jeg blot forsøgte at rede dreadslocks og filteret hår ud… Jeg takkede ham for han ikke ringede til de socialemyndigheder!

Når, men endnu engang befandt jeg mig i skrige helvede imens jeg blev mere og mere frustreret over, hvor sensitiv hun var og havde allermest lyst til, at smutte fra hende og komme tilbage, når de var færdige! En rigtig pive skid synes jeg hun var…! Men som den gode mor jeg jo er ( ihvertfald forsøger at være ) blev jeg siddende trofast overfor hende og holdt hende i hånden… Alt imens jeg kæmpede med smerter i ryggen og røven… Og en aktiv baby.

image

Her var det jeg endnu gang blev overmandet af ” fuck hvor er jeg glad for det er en lillebror, der gemmer sig i maven ” jeg forestiller mig at det ikke helt bliver, som med Emilia og hendes hår. Halleluja og thank God! Ihhh, hvor bliver det rart! Og hvor skal lillebror have smarte drenge frisure, der nemt kan ordnes med en trimmer…!
Gudskelov var der liv og glade dage, da den sidste tot hår blev flettet 5 timer senere og der kom sus i håret hvergang håret blev svunget rundt foran spejlet – of course! Vupti så var 5 timers smerte helvede glemt…

image

I dag var det hele glemt og det meste af tiden er gået med, at stå foran spejlet og prøve nye frisure af… Hun er super glad for håret og ikke mindst, at vi ikke skal rede hår de næste par uger! Selv jeg er lettet og glæder mig til morgener uden skrig! Det bliver en fornøjelse…

image

Er det bare mig eller er denne weekend fløjet afsted??? Om ikke andet så håber jeg I har haft en dejlig weekend og ugen er god ved Jer.

Tak fordi du læser med

logo_brun_bred

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *