Man har et standpunkt til man tager et nyt…. Eller hvad?

Der kører lige nu et super tilbud på en 3D scanning af babyer i maven og jeg LIGE ved, at bestille sådan en scanning! Problemet er bare at jeg faktisk altid har fundet disse scanninger mærkelige, uhyggelige, alien agtigt og ikke mindst spild af penge….

For hvor blev spændingen over, at skulle overraskes når de små pus kom til verden? Og endnu værre hvad nu hvis de slet ikke ligner, når de så bliver født??? Bliver man så skuffet eller?
Men nu bliver jeg alligevel skide nysgerrig for, at få lov til at få et sidste kig ind til vores lillebror inden han melder sin ankomst. Jeg kender endnu ikke til hans vægt ej længde udover hvad jeg kan læse mig frem til på Google. Men det er jo temmelig forskelligt og vi ved jo, at de ikke vokser ens. Og den nysgerrighed og trygheden om, at han vokser som han skal tiltrækker mig rigtig meget.

En anden rigtig god grund til, at slå til nu hvor der er tilbud er, at en kommende storesøster ofte spørg hvordan han ser ud nu og tigger om, at komme med til næste scanning, så hun også kan få et glimt af ham… Men jeg må jo skuffe hende, da jeg ikke har flere scanninger tilbage.

Og på trods af tiden flyver og der nu er under 100 dage til termin, så er ventetiden bare rigtig lang når man glæder sig så meget til, at møde sin lillebror. Personligt synes jeg tiden godt må gå lidt i stå, da jeg bare mentalt slet ikke er klar til min nye rolle, som mor til to. Det ER stadig uvirkeligt på trods af jeg hver dag bliver mindet om det liv, der vokser i maven på både godt og ondt…

image
Følg med på Instagram for babyspam @l.araiba :-)

Uhhh, sikke et dilemma… Kender I det??? Bum bum jeg tænker videre…

Og så håber jeg I alle nyder jeres fridag, hvis du er ligeså heldig som mig. Min skal dog bruges på lektier – suk! Og så føler jeg allerede nu jeg er klar til en lur efter en urolig nat!

Tak fordi du læste med.

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *