Jeg må indrømme, at jeg lige måtte grine engang, ryste på hovedet og SÅ blive forarget!

” Jeg skal ikke føde ud af tissemissen og revne om i røven, lyder det bramfrit fra den vordende mor. ” – Citat Amalie! 

Denne konklusion kommer fra Amalie, der ikke ønsker en revne i røven! Så derfor har hun ligefrem BESTILT et kejsersnit!!! Argh men altså! Selvom det på en eller anden måde sjovt nok ikke kommer bag på mig, så bliver jeg sgu alligevel forarget! Forarget over hendes valg, men allermest over hun for lov! At man tilsyneneladene kan få lov til, at bestille et kejsersnit for at slippe for en revne i røven! Som alle kvinder der har født åbenbart har fået…! Artiklen kan du læse her

Der kan være mange grunde til, at man vælger et kejsersnit og det skal jeg ikke gøre mig til dommer overfor, men at man ikke vil have en revne i røven er nok den latterligste undskyldning jeg længe har hørt… Men det er jo blot min mening…

Om frygten for at skulle føde er så stor, at hun ikke tør føde naturligt er forståeligt, men så vær’ da ærlig omkring det. Er sikker på der findes andre i samme situation. Jeg håber at der er nogen læger og jordemødre derude, der fortæller hende at ikke alle kvinder, der har født har fået en revne i røven! Men allervigtigst synes jeg, at nogen skylder at fortælle hende børn bliver født ud af samme hul, som de er blivet lavet i og ikke ud af ” tissemissen ” – som i mine øjne er der, hvor man tisser fra – altså urinrøret! For så tror jeg faktisk også jeg vil have et kejsersnit! Haha!

Jeg synes det synd hun vælger kejsersnit og dermed går glip af noget fantastisk, som en kvinde krop kan. Smertefuldt ja! Men det har jeg en fornemmelse af et kejsersnit også kan være smertefuldt, hvis ikke mere smertefuldt.

Så kære Amalie…

Jeg ville ønske jeg kunne forstå dit valg. Men en ting skal du vide… Ikke alle kvinder der har født har fået en revne i røven! Og selv hvis jeg revnede fra skeden og helt op til røven, så gjorde jeg det gerne igen…

Tak fordi du læste med.

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *