Sidder her og er godt lettet – og MÆT… Endelig mærkede jeg sådan ordentlig liv fra min bette mand efter en ordentlig portion aftensmad! Har aldrig oplevet ham SÅ stille, at selv et glas iskoldt vand kunne vække liv i ham! Nøj, han må have været godt smadret efter en aktiv dag i storesøsters tegn!

Idag har jeg været slået hjem pga. smerter i mit bækken samt ømhed i hele min krop! Emilia og jeg havde en meget aktiv dag igår, der stod på Middelaldermarked i Valbyparken og senere en tur forbi karnevalet i Fælledparken.

En lidt skuffet karnevals oplevelse for mig, men Emilia havde en fest derinde. Og det havde lillebror i maven også! Han var klar til fest og jeg har aldrig oplevet ham SÅ aktiv til tonerne af samba musik!image

image

Det er egenlig sjovt, som jeg pludselig har vænnet mig til hans bevægelser derinde og selvom jeg ofte synes han giver den lidt rigeligt gas derinde, så jeg får ondt og blå mærker og tager mig selv i, at ” skælde ” ham ud og bede ham om, at sove så jeg får lidt ro. Ja, jeg burde jo bare være glad for en aktiv baby og den dårlige samvittighed kom til mig nu, hvor der var stille… Alt for stille…

Så det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg hele dagen har været bekymret og været i ” skal/skal ikke” – ringe til fødegangen eller ej humør… Og håbede hele tiden han ville give lidt bevægelse fra sig. Jeg kunne simpelthen ikke overskue, at skulle finde pasning til Emilia hvis de ville se mig! En time på øjet fik jeg mens jeg lokkede Emilia med slik og film og bagefter gang i madlavning med musikken kørende skulle altså være tricket til, at få liv i ham lillebror!!! Ej, men altså! Jeg fornemmer han bliver ellevild med musik!

Nu er vi der, hvor jeg kender ham igen og han har været SÅ aktiv siden! Både Emilia og jeg har fået nogle gode grin over hans aktivitet og Emilia er helt imponeret over, at mærke og se ham bevæge sig derinde. Han giver igen, når hun puffer til ham og det synes hun bare er hyldene morsomt! Jeg forsøger ikke, at fælde en tårer over deres bonding! Og er bare lykkelig over jeg slap for en tur på fødegangen! Jeg synes faktisk det var lidt svært, at vudere om jeg bare skulle ringe og få ham tjekket eller jeg blot var pylret og ville være til besvær på en helligdag…

Utroligt, som de små i maven allerede kan give bekymringer og sved på panden! Hvad skal det ikke ende med???

Når, men god aften og pinse fra en nu ubekymret mor, der nyder at min lille mand mosler derinde. Om jeg vil det eller ej er der kun et par måneder til han kommer ud og lur mig om jeg ikke vil savne hans bevægelser i maven.

image

Tak fordi du læste med.

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *