“Har du så fundet et navn til ham? “  Det er nok det mest stillede spørgsmål jeg får fra folk… Og mit svar er hver gang ” det ved jeg ikke ” og HVIS jeg gjorde delte jeg det ikke med nogen! Hverken Emilia, der ikke ville kunne holde sin mund eller veninder og familien. Det bliver min og kun min ” hemmelighed ” indtil han er kommet til verden.

Men er det virkelig så unormalt ikke, at have fundet navn til sit ufødte barn? Har alle bare en liste liggende til den dag de bliver gravide?

Jeg ved faktisk ikke hvad han skal hedde… Det er det helt ærlige svar! Jeg tænker det kommer… Jeg har ikke gjort mig en ihærdig indsats for, at finde nogle mulige navne. Lige nu er det bare slet ikke det, der fylder min tanker… Jeg bliver ved med, at sige til mig selv jeg har masser af tid… Kan godt mærke jeg gerne vil se ham først inden jeg beslutter mig. Et navn er jo ikk bare et navn – vel? Det skal jo passe til HAM! I øvrigt havde Emilia heller ikke fået navn før hun var født og var vidst nok en eller to dage gammel inden navet kom til mig.

De drengenavne jeg før i tiden var vilde med synes jeg ikke længere passer til min kommende søn. Jeg kan ikke forestille mig han skulle hedde det nu, hvor det er aktuelt. Men altså… Kender endnu ikke til nogen børn, der ikke har fået et navn og om ikke andet har jeg hele 6 mdr. efter fødslen inden han får tildelt et ( kongeligt ) navn… Og tro mig, der HAR jeg fundet et…

Emilia har foreslået et par stykker, men Mohamed var nok den jeg har grint mest over… Ikke fordi det er et grimt eller dårligt navn, men bare ikke til min søn… Og Rafi fra Juleønsket…. Den klinger heller ikke heeelt så godt i mine ører… Vi blev enige om, at hun godt kunne tænke lidt mere…

Vi er åbne for navneforslag….

Tak fordi du læste med.

logo_brun_bred


 

2 Comments on – Det uundgåelige spørgsmål…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *