I dag ringer jeg så endnu engang til fritteren og ber’ dem om, at sende mit barn hjem… Hjemme venter jeg spændt og efter 20 min er hun endnu ikke kommet hjem! Jeg ringer derop og spørg om de har husket, at sende hende hjem og en pædagog siger ja hun er liiige gået! ( hun kunne ikke finde sine ting åbenbart )

Der går yderligere 20 min og hun er stadig ikke kommet hjem og beslutter mig for, at gå derop! Lettere nervøs og med alle mulige tanker kørende i mit hovedet! Hjerte banken og svedige hænder….

Og der… Lige der sidder hun udenfor grinene og er ved, at lære skak med en anden pædagog!!!! Jeg ånder lettet op – hun er ikke blevet kidnappet på vejen eller involveret i nogen ulykke… Ja, ja man tænker jo sit!

Jeg tænker bare… Hvem fanden har den pædagog jeg hele TO gange har snakket med sendt hjem??? Jeg ved der er to, der hedder Emilia… Men den anden havde så fri idag…

Det er simpelthen IKKE okay! Gudskelov var der ikke sket noget… Men for helvede altså min puls nåede, at stige voldsomt på en meget korte tur ned til fritteren!

Tror vidst nok liiiige jeg skal have et par ord med den pædagog i morgen!!! Og så tror jeg bare ikke jeg er klar til at prøve og lade hende gå hjem selv igen…. Det er hun selvfølgelig rigtig sur over, men den oplevelse idag kunne mine hormoner ikke klare…

Og det føles som prikken over I’et for min i forvejen lorte dag, hvor jeg altså er blevet sygemeldt fra dags dato og misser mine to sidste eksamener…. Fucking lort! Så tæt på og alligevel så langt fra! Just shoot me! Jeg tør godt indrømme jeg er SÅ træt af, at være gravid og vil bare have den unge ud NU!

Det er jeg heldigvis ikke alene om, at have det sådan…. Den kommende storesøster kan heller ikke vente… Og slet ikke nu, hvor hun nææææsten har overtalt mig til, at være hjemme når jeg er i fødsel….

Nu kan jeg se frem til grilhygge i aften.

Ahhh, tak fordi du læste med.

cropped-logo_brun_bred.jpg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *