Ahhh, det er nu rart efter en hektisk dag endelig, at kunne smide sig på sofaen og bare være fed! Har haft nogle hårde dage med sygdom og ingen energi og nu ser det endelig ud til, at vende og min manglende energi er ved, at komme tilbage nu. Skønt!

Det resulterede i tre maskiner vasketøj efter jeg havde været til mit SIDSTE!!! Lægebesøg i min graviditet! Det slet, slet ikke til at fatte jeg er så langt henne allerede! Især fordi jeg tydeligt husker mit første lægebesøg, som var fyldt med chok, tvivl og bekymringer… Bekymringer der i dag er væk, men kun for at blive erstattet af andre bekymringer, som hvordan mit ( vores ) liv bliver med en lillebror. I dag blev chokket erstattet af endnu et mindre chok – nemlig chokket af jeg intet mindre har taget 20… TYVE kg på!!! Holy shit!!!

Men som min egen læge sagde, så skal jeg jo lige huske på de 10 kg jeg tabte de første tre mdr og så var det jo pludselig ikke så slemt… Men alligevel… For egenlig kan man slet ikke se jeg har taget 20 kg på, da de har fordelt sig rigtig godt! 10 kg på brysterne og 10 kg på røven! Så jeg skal slet ikke klage! Inden jeg blev gravid var min røv faktisk slet ikke eksisterende og mine bryster har aldrig været flottere 😉

Personlig er det bedste ved at være gravid er, at jeg har fået sul på kroppen og en flot røv… Og flotte fyldige bryster!

Så alt i alt er 20 kg faktisk slet ikke værst – for mig altså.

image

Det blev fejret med en masse mad til fællesspisning i 1. V, hvor vi lige kan få ønsket god sommer( ferie ) inden det blev for sent. Og da jeg tidligere i dag kom forbi Føtex og så de havde danske jordbær til bare en 20’er slog jeg til og købte to bakker med hjem! Mums! De duftede bare af sommer og sørme om de ikke også smager af sommer! Nu venter jeg blot på kirsebærrene og lækre ærter og SÅ er min sommer officielt begyndt!

image

Rigtig god aften til Jer! Her står den på de nye afsnit af Game of Thrones!

Tak fordi du læste med.

logo_brun_bred

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *