Efter en lang periode med sygdom on and off og ikke særligt meget spændene, at berette om udover ynk over jeg er SÅ besværet og ramt af mange plukveer og egenlig bare vil have ham ud NU på trods af jeg jo godt ved det liiidt for tidligt og kan risikere jeg ikke må føde hjemme som ønsket hvis han kom nu… Men om ca 4-5 uger er han altså mere end velkommen for så udløber hans lejekontrakt altså!

Men idag er jeg kommet skridtet nærmere og endelig fået samlet hans seng med kæmpe hjælp fra den kommende storesøster! Juhuuu! Det føles bare rigtig god at være så klar at jeg kun mangler små ting nu. Ting der lige skal gøre værelset hyggeligt ala væg pynt og hylder. Men alle de store ting er nu plads og jeg er lykkelig. Så kom bar’ du!!!! Altså om 4 uger….

I morgen sker endnu en positiv ting blandt alt det sygdom og ynk – nemlig fotografering! En gave til mig selv og jeg glæder mig helt vildt til, at få Emilia, maven og jeg foreviget. En super dygtig og kreativ fotograf har jeg fundet, så er sikker på det bliver godt! Medmindre jeg ligner en, der ikke har fået søvn i flere uger med hænge øjne og ingen liv i øjnene… Og ellers hurra for Photoshop ikke?

Emilia og jeg er stolte over vores arbejde og så var det lige før hun have overtalt mig til, at hun måtte sove i hans seng…

image image image

En kop varm te er lavet og den står nu på total afslapning efter den omgang fysisk udfordring.  Så med dette positive indlæg fra mig vil jeg ønsker Jer en dejlig aften 🙂

Tak fordi du læste med.

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *