Så kom den endelig… Dagen hvor jeg altså igen skulle overskride mine grænser og posere foran fremmede mennesker til den gravid shoot, som jeg skulle til idag. Ikke helt nøgen altså bare den øverste del… Men det var da også rigeligt.En mega sjov oplevelse i de smukkeste omgivelser med Emilia ved min side. Pyntet i hovederne for liige, at give det et ekstra pift! Følte mig ikke specielt lækker, men med ny klippet hår ( og ikke nykneppet – som Emilia sagde ) hjalp det dog selvtilliden lidt op.
Iført et Afrikansk stof, som min mor gik rundt i Ghana og jeg ” stjal ” fra hende inden jeg vendte næsen hjemad mod Danmark for snart et år siden! – Tænk engang…

Når jeg dufter til stoffet dufter den af min mor. Så det var noget helt særligt, at bære det idag under mit shoot! Kæft jeg glæder mig til, at se resultatet som jeg er ret sikker på bliver rigtig godt!

Men bedst som vi stod der og skulle tage de sidste billeder, som jeg ønskede skulle være topløs så kun mine hænder dækkede mine bryster inden haven lukkede blev vi lige afbrudt af en noget stressede – og nu forskrækket vagt, der egenlig blot vil minde om, at haven altså lukkede, fik lige et show med sig på vejen af mig stående der akavet og pinlig med bare bryster…. Fuck!

Han gik… Kom tilbage…. Blot for at fortælle at man faktisk ikke måtte være nøgen i haven…. Ups… Men hvor skulle vi dog også vide det fra? Og vi stod jo gemt lidt væk… Men altså… Forståeligt nok. Istedet for jeg døde af flovhed fik vi istedet et godt grin ud af det.

Jeg/vi fik vores billeder og jeg håber det var alt besværet værd! Men hold op det var liiiidt grænseoverskridende… Nu ser jeg blot frem til, at modtage og vælge de allerbedste ud! Det er som juleaften da jeg var barn.

image image image

Rigtig god aften herfra.

Tak fordi du læste med

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *