Ferien er for alvor startet herhjemme og jeg har tidligere idag sendt Emilia på en uges ferie hos sin far.

Jeg synes det er frygteligt! En HEL uge!!! Bare tanken får mig til, at vande høns! Jeg hader stilheden når hun ikke er hjemme i weekender. Jeg går helt i stå og ved ofte ikke, hvad jeg skal stille op med min frihed… Og nu skal jeg overleve i en uge uden hende! Fuck mand!

Det er begrænset hvad jeg kan lave, når man har et bækken der driller og lider ufattelig meget af plukveer ved selv den mindste prut eller fysisk bevægelse. Varmen gør mig skør, doven og træt af det hele! Ventetiden er ulidelig og tiden snegler sig afsted!

Men med Emilia hjemme og nogen, at tage sig af synes jeg faktisk tiden er nogenlunde til, at holde ud. Men nu er hun væk og så i en uge! En uge der vil bære præg på jeg er alene og derfor ikke kommer til, at stå i køkkenet og lave ordentlig mad, da jeg ikke magter det! Så hurra for Netto havde min yndlings rugbrød på tilbud og lidt rester i fra fryseren!

” Nyd det inden der kommer en baby ” tænker I nok. Meeeen, han måtte gerne komme alligevel jeg er ikke længere så god til det, at være alene hjemme… Måske jeg fortryder og vil savner mine alene stunder, men det må jeg tage med. Lige nu synes jeg det er trist og har bare ondt af mig selv og føler mig lidt ensom. Heldigvis ved jeg følelsen forsvinder igen og ugen med garanti flyver afsted. Jeg er helt sikkert ramt af hormonella og varmen.

Gudskelov nåede hun, at opleve hendes moster blive student og komme kørende med vogn sammen med hendes meget glade klassekammerater. Det var en kæmpe oplevelse for hende og ingen tvivl om hun var pave stolt af sin moster – ligesom resten af familien er/var.

image

Specielt mig, der i onsdags hvor hun fik huen på havde fået den kæmpe ære, at give hende huen på!!! Det var stort og er taknemlig for det.

image

student 2016

Ha’ en dejlig søndag aften og god sommer 🙂 Jeg har allerede fundet den næste serie på HBO jeg skal gå i krig med. Så heeelt tosset er min aften ikke.

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *