EN måned kære læsere EN måned til termin! I næste uge går jeg officielt på barsel – altså 4 uger før termin. Om EN uge er han færdigbagt og SÅ udløber hans lejekontrakt og jeg har gjort min pligt….

Da jeg er ” ledig ” indtil jeg går på barsel er jeg kommet i ” job- møllen ” og derfor skal jeg som alle andre ledige møde op til møder hos både jobcentret og a-kassen! Det gør jeg gladeligt omend jeg synes det er besværligt og tåbeligt!

Men det er nu altså kravet for jeg kan gå på barsel med ro i sindet og en viden om, der er styr på min økonomi. Jeg har aldrig været så glad for jeg ikke meldte mig ud af min a-kasse, som jeg ofte har overvejet samt jeg havde optjent nok til, at få den fulde sats også! Hurra for det! Nok var det sure penge, at betale engang men nu jubler jeg altså over jeg ikke opgav!

Men intet kommer ” gratis ” hvilket betyder jeg de sidste tre uger har skulle søge jobs!!! Helt vanvittig, når man er så gravid som jeg er! Hvem pokker ansætter en gravid kvinde med termin og barsel lige om hjørnet? Men regler er altså regler og de er ikke til, at bryde – åbenbart!

Jeg får så dårlig samvittighed over de jobs jeg søger og finder det virkelig latterligt! I denne uge skal jeg søge to jobs og jeg kan da liige nå, at søge to mere inden jeg går på barsel sidst i næste uge! Jo, jo de sørger for man er beskæftiget!

Det eneste positive ved, at søge jobs er lysten til rent faktisk, at komme tilbage på arbejdsmarkedet er der og der er maaaange jobs indenfor min branche man kan søge. Det er da en rar tanke til efter min barsel, hvor jeg håber på et deltidsjob.

Overspringshandlinger er der masser af og dette indlæg var et af dem… Når ansøgningerne er sendt og registreret vil jeg smække mine hævede fødder op og gå i krig i denne ” Love box “, som har ventet på mig….

image

Tak fordi du læste med og ha’ en dejlig aften.

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *