Som et led i min forberedelse på min hjemmefødsel, skal der købes nogle ting så det er klar herhjemme. Og med kun 4 uger til termin måtte jeg hellere igang…

Så da jeg i går var på Apoteket efter KLYX, som jeg åbenbart selv skal sørger for under en hjemmefødsel var det ikke med tanken om, at møde en medarbejder der INTET anede om hvad KLYX var!!! Det blev til en meget akavet snak især fordi medarbejderens dansk ikke heeelt var tip top! Hvis man kender mig godt vil man vide, at jeg er typen der fægter med både arme og ben, når jeg skal forklare noget…. Og denne samtale var ingen undtagelse!

Samtalen gik således:

Mig: Har I KLYX?

Medarbejder: KLYX…? Hvad er det?

Mig: Øh, det er noget du indtager for, at tømme ende tarmen… Mens jeg med armene forsøger, at vise hende hvordan det indtages og så kommer ud…. Et syn, der virkelig have set sjovt ud!!!!

Medarbejderen: Ahaa, du mener HUSK?

Mig: Nej, ikke HUSK… Men KLYX!!! Du ved afføringsmiddel.

Medarbejderen: Kom med og så tager hun mig med og peger på Magnesia…

Mig: Neeej, nej ikke Magnesia men KLYX!!! Som du får på hospitalet inden du skal føde!!!

Her var jeg altså ved, at blive godt frustreret og halv pinlig over denne virkelig akavet situation!

Til sidst henvender hun sig til en ældre mandlig kollega og jeg når lige, at tænke ” det ved han sgu da ikke hvad er ” og jeg forklare ham hvad jeg vil have….

Mandlig medarbejder: Nååårh, KLYX! Skal du føde hjemme? Det er det her du skal bruge…. Tillykke det er spændene var?

Mig: Jaaa, lige præcis! Tak!

Det var først da jeg kom hjem og fortalte en veninde om min pinlige oplevelse, at det gik op for mig KLYX IKKE skal indtages gennem munden, men altså i den modsatte ende…. Troede væsken skulle drikkes…. Så blev jeg det klogere…. Tak! Måske det var derfor medarbejderen ikke helt fattede mig, da jeg prøvede med armene, at vise hende hvad jeg skulle have….

Næste problem er hvordan jeg får det møg ind, hvor det skal, da jeg vil være alene inden både jordemoder og fødselshjælper ankommer…. Kunne bare være ret fedt, hvis den del i processen var klaret alene, da jeg har et billede af det ikke bliver kønt, men højlydt! Guderne må vide hvor lydt min lejlighed er….

Ihhhh, hvor jeg glæder mig… Tror jeg da! Håber det bliver nemmere, når jeg skal købe klude til de kogte ingefærklude, som skulle smertelindre under veerne.

Håber min oplevelse kunne give lidt smil på læben på denne lørdag aften og ellers må I have en god aften derude.

logo_brun_bred

2 Comments on Ikke HUSK! Men KLYX for pokker!

    • Hahahaha! OMG!!! Hahaha!

      Godt jeg kan tage bruseren og spule det hele 🙈😂😂😂

      Tak for advarslen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *