Jeg har i nogle tilfælde været lidt halv irriteret, når folk udefra kommentere på hvor lille min mave var, når jeg nu var så tæt på termin. ” hvad fanden ved de om det ” – tænker jeg så! Jeg kunne jo bare ryste på hovedet og smile, hvilket jeg ofte har gjort…Men nogen gange så bliver jeg sgu lidt medtaget og dermed bliver sådan lidt bekymret… For JA, jeg fylder ikke meget – eller maven gør ikke… Men min jordemoder har jo tidligere nævnt baby var til den store ende. Så jeg var ikke bekymret… Og maven er da vokset, kan jeg tydelig se når jeg sammenligner mave billeder…

I dag var Emilia og jeg op før fanden fik sko på, da jeg skulle til jordmoder tidlig imorges. Jordmoderen synes heller ikke jeg var sååå stor, men hun virkede ikke specielt bekymret overhovedet! – og det var en ny, da min egen var på ferie. Nøøøj, hun var bare mega sød! Og så god til, at fortælle og snakke med Emilia, som fik lov til at være med inde og både lytte og mærke på maven, som jordmoderen gjorde. Jeg var utroligt glad og Emilia ret stolt! Emilia fik 100% charmerede sig ind på hende for hun tilbød hun kunne komme på ferie hjemme hos hende! 😉

Da jordmoderen skulle skønne en vægt, kunne jeg se tvivlen malet i hele hendes hovedet… Hun var tvivl om vægten… Enten havde han ikke vokset siden sidste jordemoder besøg midt juni eller også var min tidligere jordmoder liiidt for gavmild med vægtskønnet. Hun skønnede ham til den samme vægt nemlig. En kollega blev tilkaldt og dommen var samme fra hende. De blev enige om, at sende mig videre til en scanning. Jeg var både bekymret og lettet på samme tid… Lettet over de sender mig videre, så vi er helt sikre på hans vægt – som hun sagde hellere være på den sikre side. Og tak for det! Og SÅ lille er han altså heller ikke….

Hjertelyd og flow i navlesnoren var helt perfekt! Så jeg var egenlig ikke SÅ bekymret igen. Men det sætter da nogle tanker igang, hvilket jeg egenlig tror er helt normalt.

Så her til aften, da vi spiser aftensmad og jeg må levne pga. pladsmangel i maven kigger Emilia over på mig og så på min tallerken og med kærlig stemme siger:

” Du skal spise op mor, så du sørger for lillebror bliver fed “

Ja, måtte altså trække på smilebåndet og love hende jeg nok skal spise op senere. Hun er så omsorgsfuld og pludselig så stor synes jeg! Har sagt det før, men gør det gerne igen! Hun bliver en fantastisk storesøster!

Tidligere idag bleve jeg forkælet med en omgang fodbehandling og det var SÅ skønt! Hun var så grundig om det, at jeg fik en hel times blunder.

image image image

Vi er begge meget spændte på scanningen i morgen formiddag. Jeg glæder mig mest bare til, at se ham igen. For jeg er sikker på alt er vel med ham og han ligesom sin storesøster følger sin helt egen kurve både inde og udenfor maven. Ikke alle babyer vokser ens blev jeg mindet om.

Og med denne beretning om vores dag vil jeg blot ønske Jer en rigtig dejlig aften. Her står den på film hygge med datteren min.

Tak fordi du læste med.

logo_brun_bred

3 Comments on Nu skal du jo sørge for, han bliver fed!

  1. Jeg havde også samme ‘problem’ som dig. Det ser dog også ud til at du er ret høj – og dermed en lang overkrop, som gemmer baby godt. Det var i hvert fald det jeg fik af vide af min jordemoder..
    Er man derimod lav skal det hele jo nærmest sidde uden på kroppen – hvis du forstår hvad jeg mener;)
    Så noget worrie så – og pøj pøj med det hele!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *