I går delte jeg min meget lille bekymring omkring et muligt bette baby i maven. Egenlig havde jeg på intet tidspunkt været bekymret for om han trives i maven samt voksede i maven. Så min bekymring kom kun pga. jordemoderens tvivl omkring hans størelse, der medførte en ekstra scanning i dag. Hun mente han var lille og tog ikke ordentlig på.Afsted med os! Stressende ud af døren for, at nå den bus vi alligevel missede fordi jeg jo hverken kan gå hurtigt eller løbe…. Heldigvis kom vi kun 5 min. for sent til en laaang kø og næsten en time efter blev det vores tur. Emilia ventede udenfor bestukket med min telefon til, at spille på. Det var ikke en nemt, at få målt ham da han fylder det hele! ” det er ren baby ” – ” der er ikke meget plads til ham ” han fylder livmoderen godt ud! blev hun ved med, at sige… Det var da et godt tegn tænkte jeg så… Men for hende var det ikke helt, så nemt at få taget de mål hun skulle… Han var hverken til, at hukke eller stikke i! Det eneste han ville var, at vise sin lille nuttede tissemand frem – haha! Det morede vi os altså ret meget over…

Hun fik sine mål, så godt som hun nu kunne og han blev altså vurderet til, at være en meget gennemsnitsbaby på 2900 g!!!! Og hvis jeg går til termin ( hvilket jeg ikke gør, hvis I spørg mig ) så ender vi på en vægt på 3700 g! Shit!

Så nu er der ro på og jeg er endnu engang blevet overbevist om, at de der jordemoder skøn de laver kan man ikke bruge til en skid! Med al respekt for dem….

Emilia og jeg tog en tur indtil byen, hvor der blev købt hår for i morgen håber jeg på, at vi skal have flettet hende hår! Både for hendes skyld, men sørme også for min, da jeg ærligt ikke længere kan stå og vaske hende hår uden jeg får ondt. En mini shoppe tur bagefter hvor jagten på en ny skoletaske og penalhus var søsat! Vi kom tomhændet hjem, da jeg nær havde født efter jeg så priserne for et penalhus… 350kr!!!!! OMG! Jeg var i CHOK! Hvem fanden betaler 350kr for et PENALHUS??? Og bagefter bruger 6-700kr for en skoletaske???? Vi gik i protest!

Emilia som havde håbet vi kom hjem med både skoletaske og penalhus var GODT sur over jeg ikke bare betalte ved kasse et! Hun tilbød endda at bruge den 50’er hun havde taget med… Men nej! Jeg var hormonella sur over de priser… Suk! Onde mor! Heldigvis blev dagen reddet i BR, hvor hun fandt et sæt med glimmer tusser, som hun åbenbart aaaaaltid har drømt om! Endnu bedre var det, at hun SELV betalte dem og var så stolt!

Jeg skal igang med, at se på penalhuse og skoletasker på nettet…. Som forhåbentlig er på tilbud…. Kald mig bare nærig… Men fandme nej om jeg giver over 1000kr for en skoletaske og penalhus! Både lillebror og Emilia blev beriget med lidt nyt tøj, så dagen endte godt for os alle.

Jeg var åbenbart så overskudsagtigt, at jeg fik vasket to maskiner tøj da vi kom hjem, men NU siger kroppen også STOP!

Det vil jeg lytte efter og flade den ud senere med en film eller serie og nyde min kop hindbærbladethe, som skulle modne mit underliv og forhåbentlig signalere til kroppen om, at jeg er klar til en fødsel! Om det virker ved jeg ikke… Men det er forsøget værd…

Ellers har jeg en række andre metoder, som kan komme i brug…

Men først skal jeg igang med, at glatte mit barns hår i håb om, at mindske smerterne når der skal flettes i morgen. Og sådan vinder man ekstra point på mor kontoen 😉

Ha’ en skøn aften!

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *